Dnevni horoskop za 27.08.2019.

0

Ovan


Vanjske okolnosti guraju vas prema naprijed i čine ambicioznima. Mogla bi neočekivano iskrsnuti prilika za napredovanje, ali koja će zahtijevati značajna odricanja. Razmislite prije odluke. Prihvatite inicijativu osobe koja vam se sviđa – nije bitno ko će prvi napraviti korak ka zbližavanju. Venera vam je naklonjena pa ćete ovih dana biti uspješni u zavođenju, a i danas već možete nešto preduzeti po tom pitanju.

Bik


Nakupljeni stres i nezadovoljstvo kod nekih će rezultovati raskidanjem poslovnih odnosa ili ćete jednostavno tražiti veću slobodu djelovanja i ravnopravniju podjelu poslova. Prilično ste usmjereni na partnera i znate kako mu udovoljiti, što se ne bi reklo i za drugu stranu. Nedostaje vam nježnosti i romantike, zbog čega ste počesto nezadovoljni, ali to je stanje prolazno.

Blizanci


Povoljan položaj planeta u vašem znaku zaslužan je za vaš poslovni uspjeh. Sad možete sve što poželite, posebno ako pretendirate na bolje radno mjesto. Možda se sve odvija sporo, ali neka vas to ne nervira. Zahvaljujući Veneri, jako ste šarmantni. Ako ste u vezi ili braku, vaši su odnosi svakim danom sve bolji. Samci će se naći pred novom prilikom, a možda se i zaljubiti.

Rak


Dobra komunikacija s kolegama i pretpostavljenima omogućiće vam da uspješno plasirate svoje ideje. Mnogo ćete razmišljati o novcu i svim se silama truditi pribaviti dodatni posao. Neki među vama mogli bi se naći u ljubavnom trouglu – pazite šta ćete odlučiti, jer bi moglo biti posljedica. Samci su zaljubljeni u pomalo nedostižnu osobu. Strpljivo je osvajajte i nikud ne brzajte.

Lav


Pokretaće vas zdrava ambicija, pri čemu se nećete lišavati trenutaka odmora – kafa s kolegama biće sastavni dio radnog dana. Bićete izuzetno spretni i uspješni u poslovima. Prepustite partneru vodstvo u vašem odnosu – neka on za promjenu bude jača strana. Biće to izvrstan način da zadovoljite svoju potrebu za romantikom i njegovu za inicijativom.

Djevica


Nešto u vama stvara nemir, ali možda je to samo posljedica prošlih burnih poslovnih zbivanja, koje sada osvještavate i spoznajete. Očekuju vas zastoji u komunikaciji s kolegama. Nećete imati dobru komunikaciju s partnerom. Na njegove upite o tome šta vam je, nećete imati volje odgovarati. Nemojte se ponašati nezrelo, suočite se s izvorom ljubavnog problema i učinite sve da ga riješite.

Vaga


Nećete mnogo razmišljati o poslu. Dužnosti ćete obavljati na vrijeme, ali ćete duhom biti odsutni i posvećeni razmišljanjem o izlascima ili osobi u koju ste jako zaljubljeni. Vaš odnos s partnerom je uzbudljiv, posebno ako često zajedno izlazite i zabavljate se u društvu. Ako ste sami, večernji izlazak ne isključuje mogućnost da nekog upoznate.

Škorpija


Brzo ćete se umarati, a nećete biti pošteđeni ni stresa – to je prolazna kriza! Moraćete preispitati isplativost nekih ulaganja, a želje uskladiti sa stvarnim mogućnostima. Kada je u pitanju ljubav, dajte prednost intuiciji pred razumom. Razgovarajte s partnerom o zajedničkim ciljevima. Ako ne postupite tako, postaće nepovjerljiv prema vama, a to vam nije potrebno.

Strijelac


Umni potencijali biće vam u punoj snazi pa ćete uspješno izlaziti nakraj s obavezama. Moguća je dobra vijest iz inostranstva, putovanje ili uspješna saradnja sa strancima. Ako ste imali bilo kakvih problema u odnosu s partnerom, dan je dobar za razgovor i pomirenje. Ne tražite savjete od drugih ljudi, poslušajte svoje srce i znaćete šta vam je činiti. Vjerujte u sebe i svoje prosuđivanje.

Jarac


Zbog neopreza i brzopletosti, potrošićete veći novčani iznos. Ne nasjedajte na stvari koje privlače svojim vanjskim izgledom, a upitnim kvalitetom. Na poslu ćete se odlično snalaziti. Ovo će biti jedan od onih dana kada ćete se relativno dobro slagati s partnerom. Možda će vam druga strana prigovarati da ste previše posvećeni poslu, a premalo porodici.

Vodolija


Budite taktični u komunikaciji s nadređenima i što bolje organizujte svoj posao. Dan nije pogodan za donošenje odluka, kao ni otvoreno izražavanje stavova. Radije se suzdržite. Previše dopuštate pojedincima, koji vam čak nisu pravi prijatelji, da učestvuju u vašim svađama i pomirenjem s partnerom. Ono što se događa između vas dvoje, riješite nasamo.

Ribe


Već od jutra bićete pretrpani poslovima. Možda će kolega biti bolestan pa ćete morati odraditi i njegov dio posla. Nezaposleni bi putem elektronskih medija mogli pronaći novi posao. Nađete li se u novom društvu, mogli biste produbiti poznanstvo s osobom suprotnog pola, jer ćete u neobaveznom razgovoru otkriti da imate mnogo toga zajedničkog.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info