Vaga: Sedmični horoskop za period od 26.08.2019. do 01.09.2019.

0

Posao. Situacije će vas saplitati, a vi ćete se dizati i nastavljati dalje. Saplitaćete povremeno i sami sebe – prebrzo ćete odreagovati u nekim trenucima, napravićete propust pa ćete to posle ispravljati, donosićete odluke naprečac.

Vi biste sada mnogo toga, osjećate da se nešto jeste promijenilo nabolje pa želite da to dodatno ubrzate. Džaba vam, samo ćete napraviti pometnju i sebi i drugima – morate pustiti da sve ide svojim tokom. Nemajte brige, situacije vas vode ka stabilnosti i poslovnom uspjehu.

Ljubav. Drži vas idealizam, drže vas velika očekivanja i nadanja i možda ne želite da vidite da osobe koje su oko vas u ovom periodu i nisu baš one prave. Štagod vi htjeli ili željeli od ljubavi, ovo su dani kada ne možete dobiti mnogo već samo na kašičicu, ljubavne mrvice, trice i sitnice.

Odnosi koji se započnu u ovom periodu biće jedan moćan koktel hemije i strasti, ali nije sigurno da će vam dati ono što vam je najpotrebnije – stabilnost i mir u duši.

Zauzete Vage, očekujete od partnera „nešto“ – više pažnje, više posvećenosti, više vremena, više ljubavnih izjava i nježnosti. Malo je vjerovatno da će vam se ove želje i ostvariti. No, strast funkcioniše super pa se okrenite ka njoj…

Zdravlje. Previše se opterećujete, previše radite, premalo odmarate…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info