Ribe: Sedmični horoskop za period od 26.08.2019. do 01.09.2019.

0

Posao. Mlad Mjesec u polju poslovnih partnerstava ukazuje vam da ulazite u značajniju fazu u svom poslovnom životu. No, ta faza će u početku biti prilično naporna po vas pa od ove sedmice očekujte sve, samo ne lakoću u svakodnevnom funkcionisanju.

Ono što je za vas trenutno vrlo bitno, iako neke situacije mogu na prvi pogled djelovati kao maksimalno komplikovane, zahtjevne i nerješive, to je nešto što ćete ipak odraditi. Samo je potrebno da se organizujete bolje i ne paničite.

Ljubav. Prijatelji su ono najvrednije što imate, a od ove sedmice mogu postati i vrlo bitan faktor kada je ljubavni život u pitanju. Prijatelj vas može upoznati sa osobom koja bi mogla postati jako značajna za vaš život nadalje. Isto tako – preko izlazaka sa društvom otvaraju vam se nove ljubavne mogućnosti.

U suštini – prijatelja ili prijateljicu pod ruku i krenite u ljubavna osvajanja. Da, kada kažemo „prijatelji“ – da znate da to može biti i preko društvenih mreža…

Zauzete Ribe, vi ili uključite srce ili uključite mozak. Kao da ne možete istovremeno funkcionisati na obje strane. Kada uključite mozak, previše preispitujete i nervirate se. Kada uključite srce, sve je divno, krasno i romantično. Teško vama s vama…

Zdravlje. Manje probavne smetnje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info