Rak: Sedmični horoskop za period od 26.08.2019. do 01.09.2019.

0

Posao. Vrlo interesantna sedmica je pred vama. Pozitivno će vas iznenaditi informacije koje dolaze do vas – daju vam veliku nadu da ćete uspjeti u svojim namjerama i iako kod vas i dalje postoji skepticizam, spremni ste da krenete ovim putem i donesete odluke.

U ovoj sedmici očekujte završetak pregovora iz prethodnog perioda – i to u vašu korist. Dobra mogućnost za nove klijente, nove poslovne partnere, a ukoliko ste nezaposleni, vrijeme vam je da se bacite u aktivniju potragu.

Ljubav. U ovu sedmicu ulazite kroz opoziciju Mjeseca, iz vašeg znaka, sa Saturnom i Plutonom iz polja partnerstava. Iako će odnos sa voljenom osobom biti prilično korektan, ovaj aspekt govori da vi, iznutra, ne osjećate sigurnost i da smatrate da po nekim pitanjima postoji distanciranost ili nerazumijevanje između vas dvoje.

Ne donosite zaključke naprečac niti mučite sebe pitanjima na koja trenutno ne možete dobiti odgovore. Pred kraj sedmice osjećaćete se mnogo stabilnije i mirnije.

Slobodni, nekako ste živnuli, prijaju vam osobe koje su oko vas i koje vam pokazuju zainteresovanost. Ne želite da žurite – puštate da vam pokažu da li vas zavređuju.

Zdravlje. Sedmica u kojoj bi trebalo da se više opustite i odmorite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info