Ovan: Sedmični horoskop za period od 26.08.2019. do 01.09.2019.

0

Posao. Možda vam sada izgleda da se neke priče i situacije vrte bez ikakvih rezultata, da samo radite i radite i radite, a ništa od tog svog rada ne vidite, da izgarate na poslu, a dobijate mrvice, ali morate da shvatite da je ovo samo UVOD u ono što dolazi. I, naravno, da nastavite dalje punim tempom.

Nove mogućnosti već od ove sedmice mogu početi da se otvaraju pred vama i sigurno je da vas vode u vrlo ozbiljnom pravcu. Dobijate sve veću podršku i podsticaj od strane nadređenih osoba.

Ljubav. Sedmica koja je prosto dušu dala za avanturu, za mnogobrojne kontakte sa suprotnim polom, za flertovanje. Reklo bi se na prvi pogleda da vam je ljubav širom otvorila vrata, ali ne bi bilo poželjno da se zalijećete u zaključcima ove vrste.

Sada se stvari mogu lako pokrenuti, ali je pitanje u kom pravcu će ići. Mnogo će ovih prilika da otpadne u nekom kratkom vremenskom roku. Postoji šansa da naletite na onog pravog, ali samo će vrijeme dati svoj sud ko vrijedi, a ko ne.

Oni koji su zauzeti – šareno. Nekim parovima će biti super, jer će uspijevati da se uklope i da zajedničkim snagama guraju naprijed, ali će biti i onih koji će prosto vrebati svaku priliku da se posvađaju…

Zdravlje. Uglavnom sitnija zdravstvena problematika.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info