Lav: Sedmični horoskop za period od 26.08.2019. do 01.09.2019.

0

Posao. Da, sve je dobro. Gurnite taj skepticizam u stranu i objektivnije sagledajte svoju situaciju. I sami ste svjesni da je stanje na tržištu takvo da ne možete očekivati brda i doline, bez obzira na to što smatrate da ih zaslužujete.

Dobijate iz dana u dan potvrdu svojih vrijednosti, dobijate male naznake da stvari kreću nabolje i to neka vam za sada bude dovoljno, jer ste tek ušli u period u kojem će sve ono pokrenuto imati svoju realizaciju i u kojem ćete napredovati više nego što očekujete.

Ljubav. Sa elanom idete da radite, jer se preko posla pojavila osoba sa kojom imate vrlo zanimljiv kontakt. Iako vi volite da dobijete sve odmah i sada, trenutno vam prijaju ta slatka začikavanja, peckanja, te igre riječi iza kojih stoji mnogo toga neiskazanog, a željenog.

Treperite u očekivanju da se ovo pokrene u onom pravcu koji priželjkujete. Obratite pažnju na sredinu sedmice – slijedi vam iznenadni poziv na sastanak.

Zauzeti, sa partnerom trenutno imate mala uklapanja, sitne pomake nabolje. Nekako vam i odgovara da trenutno idete malim koracima, pogotovo što osjećate da ste na pravom putu.

Iz dana u dan vaš odnos dobija nove prilike da se usaglasite, da se dogovorite, da zajedničkim snagama prevaziđete teškoće.

Zdravlje. Očekuje vas miran period po pitanju zdravlja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info