Jarac: Sedmični horoskop za period od 26.08.2019. do 01.09.2019.

0

Posao. Neke stvari su krenule nabolje i vi to i sami primjećujete. Još uvijek kod vas postoji onaj strah da će se u posljednjem trenutku sve nekako urušiti, da će izbiti problem, da će vas nešto sputati i zakočiti, ali nemate razloga za veliku brigu.

Čak iako se ovakve situacije dogode, mirom, strpljenjem i pribranošću uspjećete da ih riješite. Ukoliko se vaš posao vezuje za druge prostore, za saradnju sa strancima ili državnim i javnim ustanovama, tu stvari polako dolaze na svoje mjesto i pripremaju vam napredak.

Ljubav. Kod zauzetih, sve će biti dobro dokle god ne postoje stvari koje skrivate od voljene osobe. Ukoliko je baš to slučaj, zaista vam se savjetuje veliki oprez, jer sitnice mogu početi da izlaze jedna po jedna. A kad se nakupe, partner možda više neće željeti da ih toleriše.

Najbitnije vam je sada da budete otvoreni i da imate dobru komunikaciju sa osobom koju volite, a tajne ostavite za neki drugi put.

Slobodni, jedna osoba vas jako inspiriše, često vam je u mislima i primjećujete da i ona i te kako reaguje na vas. Moguće je da kod vas postoje određene kočnice, a šta je to – to sami najbolje znate. Da li vrijedi prevazići ih i prepustiti se? Da, ne oklijevajte…

Zdravlje. Uglavnom solidna zdravstvena situacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info