Djevica: Sedmični horoskop za period od 26.08.2019. do 01.09.2019.

0

Posao. Dobar poslovni period je pred vama. Naravno, to ne znači da ćete magično dobiti sve ono što priželjkujete, a i sami znate da to na taj način ne funkcioniše kod vas. Ono što je jako važno jeste da sada imate i snagu i volju i odlične ideje, kao i više nego dobre poslovne poteze.

Sve vas u suštini vodi ka onome čemu se nadate, samo je bitno da nastavite na isti način i ne odustanete. Neki od vas će baš tokom ovog perioda dobiti novu poslovnu ponudu koju vrijedi razmotriti.

Ljubav. Na svakom koraku i u svakoj prilici će postojati šansa da skrenete pažnju na sebe. Jednostavno, ovo je period kada ne možete proći neprimijećeno u očima suprotnog pola, a vi ćete to maksimalno koristiti i uživati u pažnji koja vam se pruža.

Ne samo da se osjećate dobro u svojoj koži već sada možete i vrlo racionalno sagledati svaku od ponuda koja je pred vama i odabrati ono što je pravo za vas. Srce i racio su sada udruženi i idu ruku pod ruku, a to je uvijek najbolja kombinacija za ulazak u odnose koji mogu potrajati.

Zauzete Djevice bi mogle da malo smanje očekivanja koja imaju prema voljenoj osobi. Ne budite previše zahtjevni i kritički nastrojeni.

Zdravlje. Ne nervirajte se. Umjesto toga, više se fizički aktivirajte, smanjite stres.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info