Blizanci: Sedmični horoskop za period od 26.08.2019. do 01.09.2019.

0

Posao. Dosta poslovnih obaveza i novih prilika, naročito onima koji se bave privatnim biznisom. Pred vama se otvaraju i nove mogućnosti i poslovne šanse – nešto čemu ste se nadali, ali ste mislili da ćete još na to morati da čekate.

Ulazak vašeg vladara Merkura u znak Djevice donosi vam bolju organizaciju i veću efikasnost na poslu, ali i sklonost da prihvatate dodatne obaveze iako ste i postojećim u priličnoj mjeri zatrpani. I pored toga imate odlične ideje kako da unaprijedite svoje poslovanje.

Ljubav. Neko vas jako privlači, hemija koju osjećate je nevjerovatna i lako joj se možete prepustiti. Trenutno vas ne interesuje u kom pravcu bi ovaj odnos išao i da li ima budućnost – strasti su prejake da biste imali želju da se opterećujete razmišljanjima. Vrlo aktivan društveni život, nova poznanstva preko izlazaka, ali i preko interneta.

Zauzeti, obaveze vas polako preplavljuju i vi ćete od ove sedmice imati sve manje vremena koje možete posvetiti emotivnom partneru.

Pokušajte da ovo ne utiče na vaš odnos – pronađite u svakom danu trenutak u kojem ćete dragom biću moći da pružite i pokažete pažnju. Sitne razmirice će se u ovom periodu uglavnom voditi oko svakodnevnih problema i situacija.

Zdravlje. Uglavnom sitnija, prolazna zdravstvena problematika.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info