Dnevni horoskop za 24.08.2019.

0

Ovan


Razmislite o putovanju ili posjeti prijateljima – treba vam odmor od problema. Neko će od vas očekivati da riješite problem u njegovo ime, što će vam i poći za rukom. Više će vam odgovarati druženje s prijateljima i provod do sitnih sati, nego porodična idila i gledanje TV programa.

Bik


Mogući su nesporazumi s partnerom. Sve možete prevladati tako što ćete pokazati više sluha i razumijevanja za njegove potrebe. Domaćice će biti zasićene kućanskim poslovima pa nećete imati energije za ikakvo druženje. Pokušajte se nečim opuštati, kako se negativna energija ne bi ispoljila u vidu probavnih tegoba.

Blizanci


Već od jutra bićete zatrpani porukama i pozivima prijatelja. Moći ćete birati s kim ćete izaći i družiti se. Oni koji će se radije zadržati u kući, provešće mnogo vremena u telefonskim razgovorima ili na internetu. Uprkos mnoštvu obaveza, pronaći ćete vremena za zajedničke porodične trenutke i igru s mališanima.

Rak


Ljubavne razmirice mogle bi probuditi sjećanja na neugodna prošla iskustva. Nemojte zbog toga biti nepovjerljivi i sumnjati u vlastitu ljubavnu sreću. Prihvatite činjenicu da su i krize sastavni dio emotivnih odnosa. Ne budite previše popustljivi prema djeci, roditeljima ili partneru, jer time njima činite uslugu, a sebi štetu.

Lav


Nećete posustajati pred teškoćama. Shvatićete šta trebate učiniti i na koji način izaći nakraj s onim što vas opterećuje. Moguć je poziv ili posjeta iz drugog grada ili inostranstva. Mlađi će uživati u razgovoru s prijateljima, kafi u gradu i dogovorima oko večernjih aktivnosti. Oduševićete nekoga znanjem i opštom kulturom.

Djevica


Nešto trebate žrtvovati u ime kućnog mira, možda izaći u susret rodbini. Neke izgovorene riječi ili nepoštovanje dogovora u porodici moglo bi biti razlog za prepirku. Ako imate novu simpatiju, pazite da ne pretjerate sa spominjanjem bivšeg partnera ili situacija vezanih za vaše udvarače.

Vaga


Kasnićete na dogovore, otkazivati susrete i biti skloni mijenjanju planova. Ne pokrećite ozbiljne razgovore, a aktivnosti svedite na minimum. Nećete imati osjećaj za mjeru pa biste mogli pretjerivati i partneru postati naporni. Ne očekujte od drugih da prihvate vaš način zabave ili stavove do kojih vam je stalo.

Škorpija


Slobodnima predstoje zanimljivi trenuci i novi ljubavni počeci. Znaćete uživati i podstaknuti partnera da vam pruži ljubav. Uvjerićete se da su njegova hladnoća i ravnodušnost samo privid. Po pitanju zdravlja, vodite više računa o načinu života. Priuštite sebi dovoljno sna, opuštajte se uz ugodno štivo i muziku.

Strijelac


Pozitivne energije ćete imati napretek pa će svakodnevni problemi pasti u drugi plan, a vi u dobrom raspoloženju provesti dan. Pomno ćete se uređivati za izlazak, a pred nekima je i veče koje će obilježiti ulazak u novu ljubavnu vezu. Ako ste pozvani na svadbu, nemojte pretjerati u alkoholu!

Jarac


Odnos s partnerom biće napet najviše zbog vaše sklonosti kritici. Problemi u porodici oduzimaće vam unutrašnji mir. Ako budete morali odustati od svojih planova zbog zahtjeva ukućana, nećete to mirno prihvatiti. Svojim čestim promjenama raspoloženja iznerviraćete bližu okolinu, a sebe iscrpiti.

Vodolija


Susreti s prijateljima odagnaće dosadu. Zasićenje u dugim vezama prevladaćete zajedničkim izlascima. Ako partner poželi ostati duže vani sa svojim društvom, nemojte ga dočekati ljubomornim ispadima, jer za to nema razloga. Intuicija će vam biti izoštrena. Ako imate nekih sumnji, oslonite se na prvi utisak i poslušajte unutrašnji glas.

Ribe


Ako ste pozvani kod rodbine na ručak, dajte sve od sebe da protekne ugodno. Ako imate nerazjašnjene probleme s njima, bolje ih raspravite nekom drugom prilikom. Izvjesna je veća potrošnja vezana za članove porodice. Moguća je rasprava zbog novca, ali to će završiti i ponekom mudrom odlukom ili dobrim rješenjima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info