Dnevni horoskop za 22.08.2019.

0

Ovan


Ukoliko ste trenutno u vezi, možete očekivati da vaša veza ode na viši nivo. Vaš partner i vi mogli biste odlučiti da se vjerite ili da odredite datum vjenčanja. Ukoliko ste u braku, onda biste mogli odlučiti da imate dijete. Ukoliko niste u vezi, očekujte da upoznate nekog novog. Spremni ste za vezu i potencijalni partneri to vide!

Bik


Ako osjećate psihički umor, ne dopustite mu da vas savlada. Zaposlite svoj intelekt čitanjem, pohađanjem kursa ili misaonim igrama koje će vam izoštriti koncentraciju. Nekima će posao biti u drugom planu, jer će se posvetiti rješavanju porodičnih pitanja. Zahvaljujući vašem uticaju, značajno ćete uticati na odluke bližnjih.

Blizanci


Obratite pažnju na osobu koja razmišlja drugačije od vas. Iako se s tom osobom nećete složiti u mnogo čemu, neće biti suprotstavljena vašim ciljevima pa biste mogli razviti zanimljivu saradnju. Iskoristite veče za druženje i zabavu, ali ne pretjerujte s alkoholom ako ga ne podnosite dobro. Nova ljubavna priča razvija se u dobrom pravcu.

Rak


Kosmos vas poziva da uveličate svoje vizije. Vrijeme je da vidite veću, bolju i napredniju stranu stvari. Zapamtite da je život ogledalo. Malo je vjerovatno da ćete dobiti više od onog čemu se nadate. Zato, sanjajte o velikim stvarima i zamislite sebe u zvijezdama. Ne prodajte se za male pare.

Lav


Tokom popodneva budite oprezni u vožnji i izbjegavajte rasprave s nepoznatim osobama. Posvetite se onome što vam dobro ide, a ako bude nekih teškoća, ne gubite odmah nerve. Odustanite od ciljeva za čije je ostvarivanje potrebno prilično truda, kapitala i vremena. Probavne tegobe mučiće one koji su pod stresom.

Djevica


U vašem životu događaju se promjene koje vas čine nesigurnima. Ali kada krenete rješavati probleme, shvatićete da nisu nerješivi. Izgledi za emotivnu sreću rastu. S nekim ćete uspostaviti razumijevanje, ali nećete htjeti brzati prema ljubavnoj vezi. Bićete zadovoljni sitnim znakovima zbližavanja i polaganim udvaranjem.

Vaga


Ako ste nadređena osoba, pojedini saradnici mogli bi neozbiljno shvatati vaše naredbe. Iako povišen ton i direktan, pomalo grub, nastup nisu vaša karakterna obilježja, mogli biste ih iznenaditi upravo takvim nastupom. Burni trenuci mogući su i u ljubavi, posebno kod onih koji imaju ljubomornog partnera.

Škorpija


Dobro raspoloženje i samouvjeren nastup učiniće vas omiljenima u društvu. Ako budete tolerantni, lako ćete riješiti nesuglasice s partnerom. Neke očekuje kupovina poklona za nečiju svadbu ili rođendan, što će vas neizmjerno radovati. Prijateljstva će nuditi odličnu zabavu, a svaka promjena vezana za društveni život će vam goditi.

Strijelac


Rješavaćete pitanje osiguranja, dugova ili nasljedstva. Bićete skloni trošenju pa se kontrolišite ili barem sastavite popis najnužnijih stvari koje morate kupiti. Bližnji će tražiti od vas da im se prilagođavate i žrtvujete. Pokušaćete se odmaknuti od onih koji vas opterećuju, ali nećete moći izbjeći bar neke ustupke.

Jarac


Podnijećete veći teret obaveza zbog odsutnosti nekih kolega. Mogli biste govoriti pred većom grupom ljudi, nekog zastupati ili se uspješno odbraniti od neistinitih optužbi ili tračeva. Sve će vas to koštati nerava, a ni partner neće biti raspoložen saslušati vaše probleme. Ali zato su tu dobri prijatelji da vas utješe i ohrabre.

Vodolija


Nemojte biti neaktivni do te mjere da se nećete htjeti odazvati pozivu na kafu. Mogli biste se iznenaditi kada shvatite da vas dotična osoba nije pozvala samo da biste kratili vrijeme, nego zato što ima problema. Zbog poslovnih obaveza moraćete žrtvovati privatni život. Nemojte dopustiti da partner ostane uskraćen.

Ribe


Planete ističu verbalnu spretnost i domišljatost. Odlično ćete se snalaziti u kreativnim i umjetničkim aktivnostima. Postoje izgledi i za povezivanje s nekim ko cijeni vaše sposobnosti i pomaže vam da iz njih izvučete maksimum. Privlačićete tuđe poglede i primati komplimente na račun izgleda, ali i postignuća. U ljubavi vam stižu bolji dani.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info