Dnevni horoskop za 20.08.2019.

0

Ovan


Ne budite najglasniji u društvu, ne upadajte drugima u riječ, ma koliko vas nečija blizina iritirala. Pokušajte ispraviti stare greške da biste povratili naklonost bliske osobe. Za prvi korak biće vam potrebno malo više hrabrosti, ali ako budete iskreni, sve će ići mnogo brže i jednostavnije. Moguća je svađa s partnerom.

Bik


Naklonjene planete biće vaš kvalitetan vodič kroz sve ljubavne dileme. Kad ne budete bili u stanju dokučiti partnerovo ponašanje ili riječi, proradiće vaša racionalnost koja će vam omogućiti da stavite stvari na njihovo mjesto. Telefonski razgovor ili poruka ulijevaju vam nadu u skorašnji ljubavni početak.

Blizanci


Zbog pozitivnih ljubavnih promjena, zračićete zadovoljstvom. Privlačiće vas noćni izlasci i zabava. S partnerom ćete se odlično nadopunjavati i iskazivati zajedničke čvrste stavove prema bitnim pitanjima te erotsku podudarnost u intimnim trenucima. Ako ste pred velikim odlukama, potreban vam je mir i veća koncentracija na vlastite potrebe.

Rak


Najviše problema očekuje vas u međuljudskim odnosima i manjku porodične podrške. Pogoršaće se odnosi s ukućanima, ali to je prolazna kriza pa nemojte ništa preuveličavati. Prema osobi koja vam se sviđa nećete znati zadržati objektivno odstojanje. Osvajajte je polako i ne požurujte zbivanja.

Lav


Nemojte misliti da su oni koji vam uvijek odobravaju ujedno i oni koji vas istinski podržavaju. Družite se s onima koji se ne boje pokazati svoj stav ili izreći iskreno mišljenje. Priuštite sebi nešto lijepo što će vas razveseliti i opustiti: možda komad odjeće, kozmetike ili nakita. Budite oprezni za volanom ako putujete na duže relacije.

Djevica


Bićete strastveni i harizmatični. Ako imate simpatiju i nekog ko vam se sviđa, spretno ćete dati do znanja da ste zainteresovani i čekati da druga strana napravi prvi korak. Prolazno će se zakomplikovati rješavanje porodičnih i imovinskih pitanja. Moguća je svađa s partnerom zbog prevelikih troškova na odjeću i kućne potrepštine.

Vaga


Brže i lakše ćete napredovati u poslu, a uskoro će u vaš život ući i novi ljudi – dočekajte ih s pozitivnom energijom. Bićete vješti na rukama, što će posebno doći do izražaja kod onih koji rade precizne poslove. Ostali će posebnom borbenošću i požrtvovnošću ostvarivati ciljeve, što će dati odlične rezultate.

Škorpija


Najbolje će poslovati umjetnici i oni koji se bave istraživačkim radom. U ostalim poslovima pratiće vas zbrkane misli i loša koncentracija pa su moguće pogrešne procjene i propusti. Gubićete energiju na detalje ili prepirku s kolegama. Planirate li putovanje, trebaće vam mnogo vremena da se spremite. Pazite da nešto ne zaboravite.

Strijelac


Doći ćete do novih saznanja i naučiti mnogo o sebi i drugima. Nepogrešivo ćete osjećati ljude, njihove probleme i motive i pristupati im na najbolji način. Bićete uporni, usmjereni na uspjeh i odlučni u namjeri da ostvarite zacrtano. Vodite računa o tome da vas drugi ne dožive pomalo nametljivima.

Jarac


Partnerovu kritiku primićete vrlo teško, ali to nije razlog da izgubite samopouzdanje. Teško ćete se nositi sa stresom. Okružite se optimističnim osobama – možda vam pomogne njihovo dobro raspoloženje. Iako ste nestrpljivi da raščistite stvari, razgovore o nerazjašnjenim pitanjima iz prošlosti ne pokrećite.

Vodolija


Uživajte u nečemu novom, odvažite se na iskorak od uobičajenog. Odnos s partnerom bitno će se popraviti zahvaljujući vašoj popustljivosti, a samcima se povećavaju šanse kod simpatije. Namjeravate li krenuti na put, gledajte kako ćete što sigurnije, a ne što brže, stići na odredište.

Ribe


Činiće vam se da vam uvijek nedostaje nešto i da ste neprestano korak do potpunog ljubavnog ispunjena. Pribojavaćete se da se trenuci zadovoljstva ne rasprsnu. Kopkaće vas ljubomora, ali sami ćete shvatiti da ste skloni pretjerivanju. Zaboravite na ponos ako ćete time postići više sklada u kući.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info