Vaga: Sedmični horoskop za period od 19.08.2019. do 25.08.2019.

0

Posao. Vrijeme je da se radi i za poslovne aktivnosti ovo nije nimalo loša sedmica. Taman onu energiju koju ste do sada posvećivali zabavi i provodu uložite u posao i nećete se nimalo pokajati zbog toga! Odjednom će se kod vas probuditi i aktivirati marljivost, praktičnost – možda baš i ne volite da funkcionišete na taj način, ali sada će vam se to višestruko isplatiti!

Bićete umorni, jer obaveza je mnogo, ali na kraju svakog dana ćete shvatiti koju ste ogromnu količinu posla odradili i bićete zadovoljni sobom.

Ljubav. Povlačenje – tako bismo mogli nazvati ovaj period u koji ulazite. Planete vam se sele „iza leđa“ pa je za mnoge od vas period zabave, provoda i lakih ljetnih ljubavnih priča zvanično završen.

Neke će se veze nastaviti kao tajne, neki novozapočeti odnosi će pući kao balon od sapunice, shvatićete da su osobe koje su oko vas željne samo seksualne zanimacije – u svakom slučaju, slijedi vam otrežnjenje.

No, pojedine Vage će baš u ovom periodu ući u zabranjenu, tajnu, erotskom energijom nabijenu vezu i nema nikakve veze da li ste slobodni ili zauzeti – i jednima i drugima je ova opcija otvorena. Ne zaboravite da je vaša vladarka Venera sada u Djevici, u znaku u kojem je u padu – baš iz tog razloga, možete lako „pasti“…

Zdravlje. Sitnija, prolazna zdravstvena problematika.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info