Strijelac: Sedmični horoskop za period od 19.08.2019. do 25.08.2019.

0

Posao. Planete se polako sele u vaše polje karijere i pozicije, što znači da se pred vama sve više otvara period jakih poslovnih prilika i velikih aktivnosti u ovom sektoru. Da ne pričamo o tome da će i finansije lagano krenuti nekim normalnijim tokom.

U ovoj sedmici su mogući vrlo važni dogovori ili sastanci sa osobama koje su poslovno jake i koje su na vašoj strani. Koristite svaku priliku, jer od onog što uradite sada zavisi koliko će vam se to isplatiti u narednim mjesecima!

Ljubav. Veliki vatreni trigon, sa kojim ulazite u ovu sedmicu, naznaka je da vrijeme ljubavi još uvijek nije iza vas. Ukoliko ste nešto već otpočeli, sada to možete nastaviti i učvrstiti. Ukoliko ste upoznali u prethodnom periodu osobu koja vam se dopala, sada tu može doći do konkretnijih dešavanja i početka emotivne priče.

Čak i ako do sada nije bilo pojave osobe koja bi vas zainteresovala, još uvijek imate ogromne šanse da se to dogodi baš sada. Ne zaboravite – kako zračite, tako privlačite! A vi sada zračite mnogo, mnogo dobro!

Oni koji su u vezama i brakovima, za vrlo kratko vrijeme vaš odnos se može popraviti ukoliko je u prethodnom periodu bilo problema. U svakom slučaju – radošću i zabavom ispunjena sedmica!

Zdravlje. Stabilna zdravstvena situacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info