Ribe: Sedmični horoskop za period od 19.08.2019. do 25.08.2019.

0

Posao. Komplikacije na poslu se rješavaju, tenzije se polako spuštaju i smiruju. Ulazite od ove sedmice u jednu mirniju fazu koja će isto biti ispunjena obavezama (bez mnogo posla ne možete da prođete u ovom periodu), ali koja će vam ipak donijeti, ako ništa drugo, a ono mentalnu rasterećenost.

Dobijate dobre vijesti i kada je vaše radno mjesto ili pozicija u pitanju – šefovi će konačno pokazati koliko vas podržavaju, koliko vjeruju u vas i koliko su na vašoj strani.

Ljubav. U ovoj sedmici, Mars, Venera i Sunce ulaze u vaše polje emotivnih partnerstava. Ovo naravno nosi i pozitivnu i negativnu simboliku, sve u zavisnosti kakva je priroda i kolika je stabilnot vašeg odnosa. Ukoliko ste već u prethodnoj sedmici imali veći problem sa osobom koju volite, to bi moglo samo da donese nastavak i produbljivanje nesuglasica.

No, ne treba zaboraviti da sada postoji ogromna šansa da stvari sredite, ali na prvom mjestu vi morate biti otvoreniji i spremniji za komunikaciju koja je realna i koja se ne bazira samo na vašim ustalasanim emocijama i očekivanjima.

Slobodni, pred vama je značajan period koji vam konačno može donijeti ozbiljnu ljubavnu priču.

Zdravlje. Poboljšanje zdravlja. Dobra energija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info