Rak: Sedmični horoskop za period od 19.08.2019. do 25.08.2019.

0

Posao. Ubrzavanje na svaki mogući način. Pred vama je jedna jaka i dosta povoljna poslovna sedmica u kojoj je i te kako moguće da se pokrenu situacije oko kojih se već izvjesno vrijeme trudite. Vrijeme je da preuzmete inicijativu u svoje ruke, ako je potrebno čak i da „pritisnete“ neke osobe, a sve u cilju boljeg funkcionisanja i bržeg završetka poslova na dnevnoj bazi.

Očekuju vas i važni dogovori i nemojte da se iznenadite ukoliko vas pozovu na sastanak koji već duže priželjkujete i u mislima „prizivate“.

Ljubav. Vaša okolina, poslovni segment, čak i kraće putovanje, sada slobodnim Rakovima daju priliku za pokretanje nove i interesantne emotivne priče. S obzirom na to da je Saturn još uvijek retrogradan u vašem polju partnerstava, moguće je da neki od vas sami sebe koče za ulazak u novu emotivnu priču, držeći se grčevito za ono što je bilo i prošlo.

Savjet za vas: sada je pravi trenutak da pustite neke prošle bolove i strahove, jer osoba koja se pojavljuje zavređuje vašu pažnju.

Oni koji su u braku ili u emotivnoj vezi mogu sada lakše da razgovaraju sa voljenom osobom, da otvore teme koje su do sada prećutkivane ili čak pokrenu pitanja zajedničke budućnosti. Smirenje u odnosu na prethodni period.

Zdravlje. Dobar zdravstveni period za vas. Starijima manji problemi sa probavom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info