Ovan: Sedmični horoskop za period od 19.08.2019. do 25.08.2019.

0

Posao. Sve u vezi posla postaje jako bitno i dolazi u fokus. Sve svoje snage ćete uložiti u ovaj segment i, naravno, rezultati neće izostati! Ovo je period kada se mogu pokrenuti i novi projekti i kada dolazi do promjena kojima ste težili u prethodnom periodu, a koje nisu mogle do sada biti realizovane i aktivirane.

U odnosu sa kolegama i bliskim saradnicima može biti povremene napetosti, ali ovo može biti čak i konstruktivno, u smislu da zajedničkim snagama prevaziđete prepreke i posvetite se cilju.

Ljubav. Zagrljaj Marsa i Venere, koja vlada vašim partnerskim odnosima, u racionalnom i praktičnom, ali sa druge strane i vrlo lukavom znaku Djevice, donosi onima koji su slobodni vrlo slatko i zanimljivo flertovanje sa nekim koga poznaju preko poslovnog segmenta. Između vas dvoje će se osjetiti vrlo intenzivna seksualna napetost i, naravno, sve je moguće!

Oni koji su u braku ili emotivnoj vezi sada mogu da se više posvete odnosu u smislu da realnije sagledaju gdje su i kuda idu dalje, da donesu neke zajedničke odluke i udruženim snagama pokrenu planove za budućnost.

Ono što bi trebalo izbjegavati je pretjerani kriticizam, zajedljivost i obraćanje pažnje na sitnice. Sagledajte širu sliku!

Zdravlje. Probavni sistem može vam donositi sitniju problematiku. Provjerite i stanje zuba i desni.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info