Lav: Sedmični horoskop za period od 19.08.2019. do 25.08.2019.

0

Posao. Dobar odnos Merkura, iz vašeg znaka, sa Jupiterom govori o tome da u komunikaciji uspijevate da pronađete prave riječi i pravi način da biste impresionirali sagovornika i, naravno, postigli ono što vam je cilj. Koristite ovaj period da pokrenete priče u onom pravcu koji vam odgovara.

Fokusirajte se na ono što želite. Sa nadređenima ćete imati dobar odnos, ali mogu postojati tenzije sa kolegama – pokušajte da ovo izbjegnete. Povećanje obima poslovanja i obaveza, naročito u uslužnom sektoru.

Ljubav. Iako kalendarski nije, za vas je ovo ljeto zvanično završeno. Bar što se tiče onih potpuno opuštenih i divnih momenata u kojima je svaki vaš potez i svaka vaša riječ privlačila pažnju suprotnog pola.

To ne znači da se svjetla pozornice gase za vas, ne. Samo se malo vraćate u realnost, ali i ta realnost nudi ljubavne prilike za vas. Najprije kroz poslovni segment. Ono što je povoljno, veze u koje ulazite sada imaju mnogo više šansi za trajnost nego one „ljetne“.

Oni koji su u brakovima i emotivnim vezama, vrijeme je za razgovore, ali one konstruktivne. Izbjegavajte da u svakoj sitnici tražite razlog za nezadovoljstvo, pokušajte da sagledate širu sliku. Dobre prilike da vaš odnos krene mirnijim tokom.

Zdravlje. Mirniji ste i opušteniji nego inače. Povoljan zdravstveni period.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info