Jarac: Sedmični horoskop za period od 19.08.2019. do 25.08.2019.

0

Posao. Znate koliko dugo pričamo – budite strpljivi, istrajte, nemojte odustajati, doći će trenutak kada ćete naplatiti sve svoje napore i trud kroz poslovni segment? E, pa zvanično – u taj period „naplate“ sada ulazite.

Pred vama su dani koji će aktivirati i vas, ali i one sa kojima ste do sada bili u kontaktu – sve će polako početi da se raspetljava, pokreće i dolazi na svoje mjesto. Čak i ako ne završite sve što ste namjeravali baš u ovoj sedmici, ne brinite! Ovo je period koji će trajati prilično dugo i povoljan je po vas!

Ljubav. Dragi Jarčevi, izgleda da je konačno došlo i vaših pet minuta! Od ove sedmice, Mars, Venera i Sunce u dobrom su aspektu prema vašem znaku – osobe koje vam dolaze će vas aktivirati, podsticati, davaće vam energiju da realizujete svoje ljubavne želje.

Naravno, vama je trenutno najvažnija Venera, jer ona i vlada vašim poljem ljubavi, a kroz znak Djevice donijeće vam osobe sa putovanja, one koji dolaze u vaše mjesto posla ili privatnih poslova radi, ali donijeće vam i one sa kojima ste poslovno povezani. Vaše sudbinsko polje je aktivirano i to jako pa hajde da vidimo šta vam je ta sudbina namijenila!

Oni u vezama i brakovima – za vas jedna solidna sedmica, bez većih trzavica i problema.

Zdravlje. Manji problemi sa pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info