Djevica: Sedmični horoskop za period od 19.08.2019. do 25.08.2019.

0

Posao. Poslovne prilike od ove sedmice kreću nabolje. Imaćete konkretnije razgovore i sa saradnicima, a posebno sa osobama od autoriteta i neke od ovih priča će vas pokrenuti i otvoriti vam vrata koja su do sada bila zatvorena.

Vrijeme je da preuzmete i inicijativu u svoje ruke – pokrenite pitanja koja su vam bitna pa bilo da se ona vezuju za finansijski segment, za promjenu radnog mjesta ili za bolje uslove rada. Shvatate da neke situacije, koje su vas do sada kočile, polako nestaju pred vama.

Ljubav. Definitivno je došao red i na vas da se zaljubite. Ulazak Marsa, Venere i Sunca u vaš znak i polje ličnosti otvara pred Djevicama mnogobrojne ljubavne prilike, bez obzira na to što vam to sada možda i nije prioritet.

No, nebo se trenutno ne vodi niti vašim željama niti vašim prioritetima – pripremilo vam je jednu vrlo zanimljivu ljubavnu dogodovštinu, a vama ostaje samo da u njoj uživate.

Oni koji su u bračnim ili emotivnim vezama, ovo je vrijeme da se više otvorite prema voljenoj osobi i da iz vas izađu mnoge stvari koje ste do sada čuvali samo za sebe. Ne postoji razlog za zabrinutost – partner ima razumijevanja za vas i zajedničkim snagama učinićete ovu sedmicu lijepom i podsticajnom po oboje.

Zdravlje. Obratite pažnju na želudac. Promijenite nešto u načinu ishrane.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info