Blizanci: Sedmični horoskop za period od 19.08.2019. do 25.08.2019.

0

Posao. Vrlo dobra komunikacija sa saradnicima, sa šefovima i generalno osobama koje su autoriteti u svom sektoru djelovanja. Lako se razumijete sa drugima, lako ostvarujete dobre preduslove za dogovore i neke interesantne poslovne prilike vam sada idu u susret.

Poboljšanje u privatnom sektoru, a oni koji su tek planirali da otpočnu sa privatnim poslom sada će uložiti mnogo više snage u pokretanje. Generalno, dobra poslovna sedmica je pred vama koja će donijeti dosta benefita i šansi za vaše napredovanje.

Ljubav. Period mnogobrojnih ljubavnih šansi se nastavlja za slobodne pripadnike ovog znaka. Nosi vas talas pozitivne energije, lako ulazite u kontakt sa pripadnicima suprotnog pola i sada se možete prilično jako vezati za nekog ko vam i fizički i intelektualno odgovara.

Oni koji su u braku ili u dužim emotivnim vezama, ulazak tranzitnog Marsa u vaše polje doma i stabilnosti sada može djelovati dvojako.

S jedne strane, ovaj tranzit je dobar ukoliko imate namjeru da otputujete zajedno, da se bavite sređivanjem doma (ili pak svog odnosa), jer će donijeti dosta energije koja se može pravilno iskoristiti. Sa one lošije strane, kod nekih parova mogući su konflikti i tenzija i to uglavnom oko sitnica…

Zdravlje. Prijalo bi vam da sada uzmete makar par dana odmora. Mogući manji problemi sa probavom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info