Bik: Sedmični horoskop za period od 19.08.2019. do 25.08.2019.

0

Posao. Obim posla i obaveza se povećava u ovom periodu, što će Bikovi koji rade u sektoru usluga dočekati sa olakšanjem. Ovo je prilično radna sedmica za vas, biće potrebno da svoje snage uložite na više strana i da se dobro organizujete, jer će vam pažnja biti rasuta zbog mnogobrojnih sitnih obaveza koje se pojavljuju.

Dolazi do pokretanja poslovnih projekata koji su vam bitni i moraćete dosta da se usmjerite na papirološka pitanja. Povremeno blaga tenzija u odnosu sa kolegama.

Ljubav. Ulazak Marsa u vaše polje ljubavi i zabave donosi zanimljive momente sa nekim ko je nešto mlađi od vas, ali čija vam energija izuzetno prija, što čini da zaboravite nestabilan emotivni period koji je iza vas.

Uživaćete u nadmudrivanju, u flertovanju, u jednoj finoj vibraciji koja struji između vas dvoje. Mogući su novi emotivni počeci i ulazak u odnos koji, iako je dosta prožet strašću, ima šanse da potraje.

Oni koji su u braku ili zauzeti idu ili u totalni plus ili u totalni minus – sve zavisi i od vas dvoje i od prirode vašeg odnosa. Veze koje su u svojoj osnovi stabilne sada idu ka dodatnom usaglašavanju i funkcionisanju, dok u onim odnosima koji su „labavi“ i vama i partneru može smetati svaka sitnica.

Zdravlje. Uglavnom sitnija zdravstvena problematika.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info