Dnevni horoskop za 15.08.2019.

0

Ovan


Bićete vrlo kritički nastrojeni prema ljudima pa će vam svako ići na živce. Partneru nećete biti idealan sagovornik i pratnja na zabavama. Suzdržite se od prigovaranja kada ste zajedno u društvu – ne trebate drugima dati materijala za ogovaranje. Ako ste slobodni, snažno će vas privući neko ko je u ozbiljnoj vezi.

Bik


Nećete biti zadovoljni svojim izgledom. Počećete ozbiljno vježbati, promijeniti način ishrane ili prestati pušiti. Bitno je samo da ostanete dosljedni. Ako osjećate potrebu za putovanjima i novim iskustvima, napravite konkretne korake da to ostvarite.

Blizanci


Vodite računa o potrebama ukućana i potrudite se da budete što više s najmlađima. Ako ste u vezi, planiraćete predstojeće putovanje, dok će slobodni uživati u čarima zavođenja. Bićete zadovoljni postignutim. Ljubavne sumnje biće sve manje, čemu će pridonijeti saznanje da mnogo značite vašoj simpatiji.

Rak


Kućanske obaveze mogle bi vas previše iscrpiti pa organizujte poslove po važnosti, a dio vremena posvetite i druženju s ukućanima. Ne osvrćite se na komentare osoba za koje znate da vole ogovarati. Budite oprezni u komunikaciji s rodbinom i roditeljima te se suzdržite od britkih komentara.

Lav


Bićete komunikativni i druželjubivi, rado ćete pomoći drugima, gledajući i na svoje i na njihove probleme s vedrije strane. Razmišljaćete kako najbolje provesti svoje slobodno vrijeme. Mogli biste obnoviti davno zapostavljeni hobi ili više vremena posvetiti osobama koje ste zapostavili. Večernji izlazak donosi mnogo uzbuđenja.

Djevica


Imaćete utisak da vam ukućani pametuju. Ma koliko vam to išlo na živce, ne uzvraćajte i ne ulazite u raspravu. Uprkos porastu obaveza, nećete imati razloga za nezadovoljstvo. Mogli biste kupiti komad garderobe po vrlo povoljnoj cijeni, a neki će kupovati dijelove namještaja i kućne potrepštine. Pripazite samo da ne potrošite previše.

Vaga


Posvetićete se uređenju vlastitog doma. Pronađite vremena i za večernje kulturne događaje – to će vas opustiti. Osjetićete talas optimizma i tolerancije što će pridonijeti opuštenom pristupu ljubavnim zbivanjima. Zaljubljeni će se posvetiti partneru i pružiti mu nezaboravne trenutke.

Škorpija


Mnogo ćete razmišljati o sebi i životu uopšteno. Shvatićete da se uzalud trudite oko osoba koje nemaju namjeru da vas poslušaju, a kamoli razumiju. Najbolje je da zauzmete neutralan stav prema takvima. Između izlaska s prijateljima i porodičnog druženja, izaberite ovo drugo. Potrudite se oko vlastitog okruženja, nastojeći stvoriti što ljepši ugođaj.

Strijelac


Razgovor koji ćete voditi s prijateljem upućenim u vaš intimni život, otvoriće vam oči. Doznaćete da se druga strana raspituje o vama, što će vas neizmjerno veseliti. Roditelje će najmlađi uznemiravati svojim hirovima. Zaposlite ih nečim što možete zajednički odraditi, jer će to jednako veseliti i djecu i vas.

Jarac


Ako imate problema, ne potiskujte ih nego pričajte o njima prijateljima koji vam mogu pomoći. Nemojte natovariti sebi previše obaveza i vodite računa o tome da su vam zabava i izlasci isto potrebni. Ne kvarite porodični mir svojim prigovaranjem. Ukućani, a posebno partner, to vam neće tolerisati.

Vodolija


Imaćete bogatiji društveni i ljubavni život. Pripremite se na raznorazna iznenađenja koja će vam prirediti bliske osobe. Zaljubljeni će razgovarati o braku i djeci, a oni s bračnim stažem razmišljaće o turističkom putovanju. Neki će danas dobiti goste koji dolaze iz velike daljine.

Ribe


Ne dopustite da vam cijeli dan protekne u odmoru i izbjegavanju bilo kakvih napora. Provedete li vrijeme aktivno i sadržajno, bićete malo umorni, ali i ispunjeni optimizmom i samopouzdanjem. U ljubavnom pogledu bićete nezadovoljni, jer će partner čvrsto istrajati na svom gledištu umjesto da vas posluša.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info