ZARA: Ovo je haljina za kojom se svi okreću (a sada je na rasprodaji)

0

Haljina je najženstveniji komad garderobe i postoje mnogobrojni modeli haljina koje možemo nositi u mnogobrojnim prilikama, a koji nam ujedno pomažu da se osjećamo veoma privlačno, da nam bude sasvim udobno te da na najbolji način istaknemo sve ono što želimo.

Haljinu veoma rado nosimo tokom svih sezona, a naravno, ljeto sigurno nije izuzetak. Takođe, sigurno nećemo zaobići ni sezonska sniženja, a imajući u vidu da se tokom sniženja mogu pronaći fantastični komadi garderobe po veoma povoljnim cijenama, malo smo istražile kakva je situacija kod jednog od omiljenih španskih brendova (čitajte: ZARA) i potpuno smo oduševljene. Evo i zašto.


Iako mnoge žene pomalo zaziru od crvene boje (i dalje nam nije jasno zašto), činjenica je da će upravo ova prekrasna boja skrenuti pažnju na vas, bez obzira da li birate samo jedan komad garderobe u crvenoj, koji ćete iskombinovati sa drugim bojama, da li je u pitanju asesoar ili pak crveni karmin. Dakle, crvena je uvijek interesantna oku posmatrača pa je crvena ZARA haljina siguran znak da će vas svi primijetiti, gdje god se pojavite.

Dužina ove haljine omogućuje vam da je nosite gotovo u svim prilikama, a podesivi struk je tako odlična opcija: može vam pomoći da na jednostavan način skenete pažnju sa malih nesavršenosti na tijelu te da čak dodate par centimetara vašoj silueti. Savršeno, zar ne?

Na kraju, dolazimo i do cijene. Mi smo se tako prijatno iznenadile kada smo vidjele da ova prekrasna haljina košta 19.95 KM! Ne vjerujete nam? Provjerite ovdje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info