Dnevni horoskop za 10.08.2019.

0

Ovan


Prijatelji će vas pozivati u društvo i prepričavati vam najnovije dogodovštine. Iako će u vašem domu vladati skladna atmosfera, manje neprilike moguće su zbog starijih osoba i njihovih problema. Samci, neko bi vas mogao zadiviti i posve vam zaokupiti misli. Ne propustite zanimljivi film, predstavu ili koncert.

Bik


Bićete osjetljivi pa će vas neke osobe nervirati, a posebno one koje ne mogu pratiti vaš životni tempo. Mjesec u Lavu nepovoljno će uticati na vaše raspoloženje. U svemu ćete vidjeti nedostatke i pronalaziti mane. Sutra ćete se osjećati znatno bolje pa nemojte pridavati preveliku važnost današnjem emocionalnom stanju.

Blizanci


Iznenadna posjeta prijatelja, sklonim izlascima, natjeraće vas na akciju i promjenu planova. S društvom ćete obilaziti razna mjesta, tražeći ono gdje je ponuda noćnog života najbogatija. Poboljšaće se odnos s partnerom. Biće još uvijek onih dobro poznatih nadmudrivanja, ali više vas to neće toliko uznemiravati.

Rak


Posvetite se rutinskim poslovima. Spremite kuću, uvedite red u sadržaj računara i napravite plan aktivnosti za iduću sedmicu. Ne dopustite nekome da na vas vrši pritisak i da vas nagovori na nešto čemu niste skloni. Pokažite da ste čvrsti čak iako se tako ne osjećate. Ukoliko dugujete nekome novac, dotična osoba će vas podsjetiti na to.

Lav


Porast samopouzdanja pozitivno će se odraziti na raznim područjima. Više ćete cijeniti sebe i time dati do znanja drugima da vas moraju uvažavati. Slobodnima slijedi poziv na kafu koji bi mogao označiti početak dugo očekivane ljubavne veze. Roditelji među vama biće zadovoljni napretkom svojih mališana.

Djevica


Imate veliku potrebu da se zabavite i osigurate sebi zabavno veče. Ipak, ako umjesto očekivanog uzbuđenja pred izlazak osjetite umor, nećete pogriješiti ako ostanete kod kuće. Da biste se što bolje pripremili za radnu sedmicu, moraćete se pozabaviti zadacima koji vas očekuju. Razmišljaćete o dodatnom poslu koji bi vam olakšao život u novčanom smislu.

Vaga


Samopouzdanje i optimizam zavladaće vašim mislima. Neke teškoće ćete riješiti čim se pojave. Oživjeće vaš društveni život i značenje prijateljstva. Moguća je nova veza ili povratak stare ljubavi. Znaćete šta želite. Ukoliko vaš partner ima porodičnih problema, osim što ćete mu biti čvrst oslonac, znaćete mu dati i mudar savjet.

Škorpija


Mogući su veći porodični problemi. Pronađite način kako da iz sebe izbacite napetost i nervozu. Bolje je da nešto učinite nego da pasivno čekate da se nešto riješi samo od sebe. Nastojte se više odmarati i izbjegavati fizičke napore.

Strijelac


Otvaraju vam se prilike za putovanja, izlaske te zbližavanje sa zanimljivim osobama. Svidjećete se ljudima koji vas okružuju. Zavođenje, zavodljivi osmijesi i nečija naklonost unijeće dobrodošlu promjenu u vaš život. Iskoristite svaki slobodni trenutak za izlaske, jer ćete se odlično provesti.

Jarac


Unutrašnji nemir ili želja podstiču vas na pojačanu aktivnost. Veselo veče u dobrom društvu pomoći će da izbacite višak energije. Drugima neće biti lako pratiti vaš tempo, ali vas to neće previše brinuti. Partner bi mogao osjetiti potrebu za odmorom i osamom. Priuštite mu sve za čim čezne – na tome će vam biti veoma zahvalan.

Vodolija


Dan bi mogao biti pun verbalnih nesporazuma i zavrzlama s drugima. Iako ćete se u nekim situacijama osjećati izazvano, moraćete biti taktičniji i sputati potrebu da drugima kažete istinu u lice. U ljubavnim odnosima biste mogli bolje proći ukoliko se povedete za emocijama i pri tome uspijete ponešto prećutati.

Ribe


Ljudi će vas tražiti, zvati telefonom i pozivati na druženje. Ako ostvarite poznanstvo, na pomolu je nova ljubavna veza. Bračni odnosi prolaze kroz razdoblje raščišćavanja problema pa svađe neće biti rijetkost. Neki među vama mogli bi imati zdravstvenih problema u vidu prehlade ili viroze. Treba vam više C vitamina.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info