Dnevni horoskop za 09.08.2019.

0

Ovan


Bićete svjesni svojih kvaliteta, a nećete gubiti iz vida ni činjenicu da je prvi utisak izuzetno bitan. Ako šefovima izložite svoje ideje, oduševićete ih. Komunikacija s partnerom će ojačati – bićete spremni na razgovor u svakom trenutku. Ukoliko renovirate stan, vodite računa o tome da troškovi ne premaše vaše mogućnosti.

Bik


Planete će pridonijeti vašem imidžu duhovite, zabavne i, iznad svega, šarmantne osobe. Bićete rado viđen gost u svakom društvu i privlačiti pažnju drugih duhovitim komentarima i svježim idejama. Ali, pazite da u nekim situacijama ne budete previše nametljivi ili uvrijedite nekoga kome vaš humor neće odgovarati.

Blizanci


Rad u sjeni i bijeg od odgovornih ili javnih poslova najviše će vam odgovarati. Zatrebaće vam pomoć, ali ne računajte previše na kolege koji će za izgovor imati svoje obaveze. Uzdajte se u svoje vlastite snage i većinu posla uspjećete uraditi, što će biti praćeno i ličnim zadovoljstvom.

Rak


Bićete puni pozitivne energije. Motivisani ste za poslovni proboj, ali i za osvajanje osobe koju priželjkujete. Usmjerite li snage u tim pravcima, uspjeh vas neće zaobići. Raskinućete neka prijateljstva, jer nećete podnositi dvolično ponašanje. Ali, mogli biste se zateći u posve novom društvu i steći nove prijatelje.

Lav


Prilagođavanje će biti važan faktor u rješavanju zavrzlama i nejasnoća, naročito u sporazumijevanju s ljudima s kojima ne možete pronaći zajednički jezik. Promjenama raspoloženja pridonijeće i dvostrukim uticajima okoline: jedni će vas u svemu podržavati, a drugi pak kritikovati. Onima koji vas uvrijede vratićete istom mjerom.

Djevica


Bićete u potrazi za novom literaturom i knjigama, jer će želja za nadograđivanjem znanja biti velika. Mogli biste mnogo naučiti od starijih i iskusnih ljudi ili putujući i razgovarajući s osobama koje drugačije gledaju na svijet. I sami ćete biti zanimljivi drugim ljudima i razgovarati o temama koje nisu česte i uobičajene.

Vaga


Moraćete odgovornije pristupiti novcu i prilagoditi rashode raspoloživom budžetu. Računi su stigli na naplatu, a nekome ćete morati vratiti posuđeni novac. Imaćete intuitivni uvid u neke situacije pa će vam se odjednom otvoriti oči. Posložićete mozaik nekih problema, a posebno ćete na ljubavnom planu pokazati više razumijevanja.

Škorpija


Umor i razdražljivost sprečavaće vas da ispunite data obećanja pa ćete osjećati grižu savjesti. Ubrzan životni tempo rezultovaće napetošću pa pronađite više vremena za odmor. Slobodni će se prepustiti flertu i zavođenju, ali konkretni pomaci dogodiće se idućih dana.

Strijelac


Izvjestan je povećan obim poslovnih zadataka pa ćete biti razdražljivi i umorni. Posvetite više pažnje zdravlju i formi. Zdrava prehrana osnažiće imunitet, a sport ili rekreacija aktivirati energiju. Bićete zatrpani poslom. Djelovaćete u uslovima koji iziskuju dodatni napor, učenje u hodu ili prekovremeni rad.

Jarac


Planete vas podržavaju u profesionalnom usavršavanju. Bićete uvjerljivi na riječima, odlično se koristiti znanjem stranog jezika i upoznati osobe koje će vam olakšati ispunjenje nekih planova. Ozbiljni razgovori, na kojima insistiraju bliske osobe, biće vam zamorni, ali zato će vas oraspoložiti zanimljiva poznanstva.

Vodolija


Teško ćete podnositi teret porodičnih obaveza pa će vas boravak u kući ispunjavati nemirom. Ako bračni partner, roditelji ili neke okolnosti budu ograničavali vašu slobodu kretanja, nezadovoljstvo u vama će se gomilati. Izlazak na kafu s prijateljima vratiće vam dobro raspoloženje, a i problemi će izgledati manji.

Ribe


Spoznaja da nešto možete promijeniti u svom životu daće vam dodatni elan. Svemu ćete pristupati s mnogo više entuzijazma, a nijedan cilj neće vam se činiti nedostižnim. Ljubavna zbivanja pozitivno se razvijaju. Na dobrom ste putu da se zaljubite, što vam je u ovom trenutku zaista i potrebno. Zauzeti će uživati s partnerom u romantičnoj večeri ili izlasku.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info