ZARA: 5 modernih komada garderobe koji su sada na sniženju

0

Sigurno nikada nećemo reći: “Ne”, sezonskim sniženjima, a to je posebno slučaj kada je u pitanju ZARA. Sljedećih pet komada garderobe veoma su moderni, trenutno su na sniženju te im je svima ista cijena – 19.95 KM.

Široke pantalone


Veoma rado ih nosimo tokom vrelih ljetnih dana, ali i generalno tokom toplijeg vremena. Široke pantalone, osim što su udobne, mogu vam pomoći i da dobijete veoma moderan i trendi stajling, posebno kada je riječ o dezeniranim modelima sa visokim strukom. Na taj način postižete tri fantastična efekta: imate moderan stajling, vaša figura izgleda vitkije i više te na veoma jednostavan način skrećete pažnju sa problematičnih područja tijela.

Midi haljina


Obično je možete nositi u svim prilikama, jer to njena dužina dozvoljava, ali ovaj model sa izrezom sa strane sigurno nije prikladan za kancelariju. Shodno tome, možete je nositi u svim neformalnim i određenim svečanim prilikama, a živahne tufne sigurno će vas izdvojiti iz mase, gdje god se pojavite.

Asimetrična bluza


Ukoliko želite da vas svi primijete, onda je ovo jedan od najboljih komada garderobe koji će vam pomoći u tome. Veoma zanimljiva i privlačna, ova bluza asimetričnog kroja odlično će se uklopiti sa šorcevima, pantalonama, suknjama ili farmericama, a sigurno će izazvati pažnju. Baš svaki put.

Torba preko ramena


Male torbe i dalje su popularne, veoma su praktične (hej, odbijamo da nosimo gotovo cijeli ormar u jednoj torbi!), a odlično se uklapaju baš u svaki stajling. Ova mala torba, koju možete prebaciti preko ramena ili čak preko tijela, ima životinjski dezen, a koji svaku kombinaciju može podići na jedan viši nivo.

Kratka bomber jakna


Možda još nije vrijeme za jakne, ali jednostavno smo se zaljubile kada smo vidjele ovu kratku bomber jaknu! (Sigurno će nam trebati za par sedmica). Ona je vodootporna tako da ćete je moći nositi gotovo cijele jeseni, a tako će se dobro uklopiti sa pantalonama, farmericama i suknjama sa visokim strukom. Ma, toliko nam se dopada da jedva čekamo jesen!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info