Dnevni horoskop za 06.08.2019.

0

Ovan


Iako ćete sarađivati s osobama čija vas preosjetljivost može iritirati, prilagodite se pa većih problema neće biti. Ako idete u kupovinu namještaja ili tehničkih stvari, pazite gdje kupujete. Neka vam ne bude teško raspitati se o cijenama i na drugim mjestima. U ljubavi zaštitite svoje interese, ali ne dopustite da se partner osjeća zakinuto.

Bik


Biće vam važan lijep izgled pa ćete mnogo pažnje poklanjati frizuri, garderobi, a naročitoo detaljima. Bićete sređeni u svakoj prilici. Spretno i s mnogo elana prionućete na kućne poslove, čišćenje ili pripreme za putovanje. Pronaći ćete vremena za svakog pa i za kafu s kolegama ili telefonski razgovor s prijateljima.

Blizanci


Razrješavaćete situacije i odnose iz prošlosti. Nedorečene ljubavne priče, neuzvraćene emocije ili neodgovorno ponašanje partnera dovodiće vas do granice strpljenja. Ipak, smoći ćete snage i proglasiti kraj odnosima koji su previše problematični da bi potrajali. Takvim odlukama sami sebi ćete skinuti s leđa veliki teret.

Rak


Sve bolje poslovne prilike učiniće vas opuštenijima i u privatnom životu. Bićete nježniji i romantičniji pa će se u vaš emotivni odnos uvući više strasti i želje. Pobrinućete se za dobru poslovnu atmosferu, a svojim duhovitim šalama uveseljavaćete kolege. Velikodušno ćete ih pozvati na kafu i izmjenjivati informacije.

Lav


Imaćete brojne kontakte i na ličnom i na službenom planu, ali će vam jezik povremeno biti brži od pameti. Svojim riječima biste mogli izazvati negodovanje okoline. Apetit i spavanje mogli bi vam se poremetiti, a otpornost na stres opasti. Više ćete trošiti psihičku nego fizićku energiju pa bi vam koristile tehnike meditacije.

Djevica


Kontakt s inostranstvom može biti značajna prekretnica u poslu, a neki od vas će se posvetiti duhovnom razvoju ili religiji. Nemojte dopustiti da vas mala stagnacija krajem dana navede da posumnjate u sebe i svoje mogućnosti. Samcima je moguć flert s osobom iz udaljenog mjesta ili grada.

Vaga


Nemojte previše rizikovati i ulagati novac u neprovjerene poslove. Više se informišite, jer su mogući gubici i dugovanja. Znatiželja i želja za uzbuđenjem navodi vas da se upustite u ljubavnu avanturu neizvjesnog ishoda. Budite oprezni, posebno ako ste vi i osoba koja vam se sviđa zauzeti.

Škorpija


Osjetićete novu snagu u sebi i elan koji će vas podstaknuti da se uhvatite ukoštac sa situacijama koje su vas ograničavale. Prošlost i sadašnjost će se ispreplitati. Mučiće vas neke dileme, sve dok ne shvatite da trebate napraviti rez. Možda ćete neke osobe, koje su vas u nečemu iznevjerile, potpuno isključiti iz svog života.

Strijelac


Imaćete mnogo posla. Kolega bi mogao otići na bolovanje pa ćete ga morati mijenjati i preuzeti njegove poslove. Budite oprezni u novčanim pitanjima. Ne kasnite s plaćanjem računa ili podmirivanjem duga. U ljubavi je vrijeme za promjene. Ne pokušavajte izbjeći odgovornost i pokažite partneru da može na vas računati.

Jarac


Svojom pozitivnom energijom podsticaćete druge da budu raspoloženi. Oni pred kojima je dugo putovanje, odlično će se snalaziti na saobraćajnicama. Više vremena provešćete sa svojom porodicom, ali nećete zanemariti ni društveni život. Bićete traženi pa ćete se teško odlučiti s kim i gdje želite provesti veče.

Vodolija


Trenuci samoće u kojima ćete slušati muziku, čitati knjigu ili se baviti hobijima biće vam najdraži. Osjećaćete potrebu za odvajanjem i odmorom od porodičnih i bračnih dužnosti. Zbog pesimizma, primjećivaćete samo ono loše u vezi, zanemarujući dobre strane. Možda je nakupljeni stres uzrok vašeg neraspoloženja.

Ribe


Odnos s ljubavnim ili poslovnim partnerom usmjerićete u željenom pravcu. Imaćete potrebu rasvijetliti teškoće s kojima se susrećete i razjasniti stvari koje vas muče. Vodite računa o svojim postupcima i u poslu. Niste ni svjesni koliko veliko zanimanje će izazvati vaše izjave pa pazite šta pričate.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info