Dnevni horoskop za 03.08.2019.

0

Ovan


Nepovoljan Mjesečev položaj upozorava na svađe s okolinom, ali i podstiče burne unutrašnje sukobe i nedoumice. Rasipaćete energiju, podlijegati razdražljivim raspoloženjima i upuštati se u rasprave sa željom da pobijedite i dokažete nadmoć. Nemojte žuriti i trošiti energiju na situacije na koje zasad ne možete kvalitetno uticati.

Bik


Ljubavne veze će obilježiti romantično raspoloženje. Bićete skloniji idealizaciji ili ćete proživjeti nesvakidašnje trenutke. Sklonost uživanju odraziće se i vaš apetit pa će neki više uživati u gurmanskim specijalitetima ili veselom društvu. Izvjesno je kraće putovanje koje vam donosi zadovoljstvo i nova nadahnuća.

Blizanci


Naizgled ste pasivni, a većina uobičajenih obaveza zapravo vas neće ozbiljnije zanimati. Možda ćete se, iz vama poznatog razloga, nakratko povući u osamu i više uživati baveći se drugim interesima, umjetnošću ili alternativom. Intuicija će vam biti na vrhuncu, a možda ćete se početi baviti duhovnom nadogradnjom pa i nesebično pomoći onima kojima to treba.

Rak


Danas je povećana mogućnost ishitrenih reakcija i svađa koje mogu prouzrokovati ozbiljno zahlađenje odnosa s partnerom. Ako vas očekuje rodbinsko okupljanje ili proslava nečijeg rođendana, budite prilagodljivi, jer će vam u protivnom cijelo veče propasti. Prema večernjim satima napetost će popuštati, a vi se osjećati bolje.

Lav


Imaćete mogućnost da ostvarite ljubavne snove. Možda ćete upoznati osobu o kojoj ćete intenzivno razmišljati i priželjkivati susret ili unijeti nešto novo u postojeću vezu. Uredan ritam života za neke će biti najkraći put da se suprotstave problemima koji ih muče. Omogućite sebi dovoljno odmora – ako treba, odspavajte i tokom popodneva.

Djevica


Uživaćete u izlascima, hobijima i slobodnim aktivnostima pa se nećete moći požaliti na dosadu. Neke će zaokupiti ljubavne prilike i zgode. Možda će vam partner nametnuti nova pravila igre i time u vaš odnos unijeti više uzbuđenja. Bilo bi poželjno da više vremena provodite s djecom.

Vaga


Očekuje vas dinamičan dan u kojem će se trenuci zadovoljstva izmjenjivati s onima koje biste radije izbjegli. Neke će povrijediti činjenica da je partner zaboravio na dogovor ili obećanje. Nemojte biti zlopamtilo. Slobodni se mogu naći u centru žarke ljubavne avanture koja bi mogla ostaviti značajnijeg traga.

Škorpija


Izađite na kafu s prijateljima, idite u bioskop. Ako vam se radije ostaje kod kuće, posvetite se onima koje volite. Što prije izgladite nesporazum s članom porodice. Ne razmišljajte o tome ko je u pravu, a ko nije – najvažnije je pokazati dobru volju. U ljubavi ćete postati odlučniji i znati šta želite. Shvatićete da su prekidi bili nužni za nastup još boljih prilika i veza.

Strijelac


Osjećaćete se dobro u vlastitoj koži, postati zadovoljniji svojim izgledom i pozitivnom energijom razoružavati neraspoloženje pojedinih osoba. Kućne obaveze će biti u drugom planu, ali s njima svejedno nećete zaostajati. Snagu će vam davati ljubav kojom ćete biti preplavljeni pa čak iako ste zaljubljeni u nekoga ko za to još ne zna.

Jarac


Slobodni će pažnju usmjeriti na društveni i ljubavni život, dok će se ostali baviti porodičnim obavezama. Vrijeme provedeno s prijateljima ili neki izlazak uvešće vas u veselo društvo, omogućiti da se zabavite ili obnovite prijateljstva. Više ćete se posvetiti svom izgledu, njezi tijela i održavanju dobre forme fizičkom aktivnošću.

Vodolija


Osjetićete povećanu potrebu za odmorom i snom, a neke će zahvatiti nostalgija i šutljivo raspoloženje. Bićete zadubljeni u svoje misli i pomalo odsutni. Najradije biste se povukli u samoću i barem se na trenutak riješili svih obaveza i ljudi koji vas okružuju. Tajićete ljubavni susret, ali i sputavati svoje emocije zbog straha i nepovjerenja.

Ribe


Dobro ste raspoloženi, poprilično veseli i druži vam se. Mogli biste organizovati večeru sa simpatijom u romantičnom okruženju. Neki će uživati u partiji karata kod prijatelja. Više vremena i energije uložićete u odnos s partnerom, povesti važne razgovore, riješiti neki problem ili se naći na pragu novih odluka. Aktivan životni stil višestruko će vam koristiti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info