Dnevni horoskop za 02.08.2019.

0

Ovan


Pozitivan uticaj Mjeseca podiže vam raspoloženje pa ćete biti željni zabave i društva. Donosićete odluke vezane za ljubav, porodicu i karijeru. Željene promjene neće se dogoditi preko noći, ali podrška većine planeta garancija je da će sve odvijati kako treba. Intuicija i sposobnost uvida u situacije vodiće vas do kvalitetnih rezultata.

Bik


Pad koncentracije ometaće vas u obavljanju poslova. Misli će vam biti zbrkane i sjetne. Nemojte se odvajati od ljudi i osamljivati, jer vam je potrebno druženje. Moguća je privremena razdvojenost od partnera zbog čega ne biste trebali osjećati ljubomoru i zabrinutost. Ipak, teško ćete moći da odolite i negativne misli stalno će vam padati na pamet.

Blizanci


Polaziće vam za rukom da spojite ugodno s korisnim pa rad neće biti lišen zabave. Odluke ćete donositi brzo i lako te ćete se izvrsno snalaziti na menadžerskim položajima. Ako neko ima primjedbe na vaš ljubavni izbor, nemojte dopustiti da vas izbace iz takta – pustite ih da govore šta žele. Sreća kojom zračite pokazaće im da nisu u pravu.

Rak


Odnosi s autoritetima biće osjetljiva tema, kao i ljubavni odnosi. Nemojte se raspravljati, čak iako znate da ste u pravu. Pričekajte da se napetost smiri pa onda krenite u istjerivanje pravde. Bračna harmonija će zavisiti od partnerovog kapaciteta za prilagođavanje. Ali, budući da će biti zaokupljen svojim brigama, osjećaćete se zanemareno.

Lav


Moguće je iznenadno poslovno putovanje ili sastanak dogovoren u posljednji trenutak pa nećete imati vremena za kvalitetne pripreme. Ali baš u takvim stresnim okolnostima mogli biste dati najviše. Još nije nastupilo ljubavno poboljšanje. Venera vam stalno priprema iskušenja, a problemima nerijetko pristupate na pogrešan način.

Djevica


Izbjegavajte novčana ulaganja i odložite planove vezane uz imovinska, pravna ili zakonska pitanja. Ako ih baš morate rješavati, ne činite ništa na svoju ruku nego samo u dogovoru sa stručnjakom. Ljubav će vam oduzeti mnogo vremena, a odnose i veze pratiće mnoštvo zapleta, počevši od velike sreće pa do najvećih iskušenja.

Vaga


Pripremite se na buran dan u kojem će ključnu riječ odigrati vaše strpljenje. Moguće su svađe i rasprave u kojima ćete dokazivati svoja prava. Bićete meta kritika i nepravdi. Ljubav neće biti lišena strasti, bilo da je riječ o nedavno započetom odnosu ili dugoj vezi. Bićete srećni u partnerovom naručju, prožeti dubokim osjećanjima.

Škorpija


Burno ćete reagovati u situacijama u kojima ste dosad bili staloženi. Zahladićete odnos s osobama koje vam troše energiju, a one će se naći uvrijeđene. Mogli biste dobiti novu poslovnu ponudu, preuzeti novu dužnost, a moguće kadrovske promjene i smjene odraziće se na vaše poslovanje, čak i na status.

Strijelac


Vaš šarm učiniće vas omiljenima. Ako imate umjetničkih sklonosti, vrijeme je da ih izrazite. Nemojte se uplašiti ako vaša veza prebrzo ulazi u vode ozbiljnog odnosa. Prepustite se emocijama i ne dopustite da vam glas razuma umanji zadovoljstvo. Ako priželjkujete povišicu i poboljšanje radnih uslova, pregovori s nadležnima biće uspješni.

Jarac


Simpatija u vama budi osjećanja, ali vam razum nalaže odstojanje. Vaš pristup je ispravan. Ne gubite glavu prije nego što se uvjerite da je druga strana iskrena. Budite oprezni u radu sa strankama, brojkama i povjerljivim dokumentima. Promjena u životu jednog od roditelja biće vam dodatna briga pa ćete se teže koncentrisati na posao.

Vodolija


Uživaćete u intelektualnim raspravama sa zanimljivim osobama. Nije isključeno da vam pažnju privuče vrckavi sagovornik suprotnog pola. Zanimaće vas putovanja, sva sredstva koja omogućuju uspostavljanje komunikacije na daljinu i brz pristup informacijama. Dan je odličan za sve koji putuju – bez teškoća stižete do odredišta.

Ribe


Iako vam zbog prezaposlenosti neće biti lako, nemojte se štediti. Najbolje prilike idu upravo vama u susret, zato upregnite svu energiju i znanje i prihvatite sve što vam se ponudi. Odnos s partnerom će ojačati. Zbližiće vas planovi o budućnosti pa ćete razmišljati o renoviranju stana, nadogradnji, stambenom zajmu, a neki i o selidbi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info