Dnevni horoskop za 31.07.2019.

0

Ovan


Danas vaše riječi imaju pojačan uticaj na druge pa pripazite šta govorite. Prije nego istresete prvo što vam je na pameti, razmislite šta vi dobijate time. Imajte na umu vašu tendenciju previđanja detalja. Budite pozitivni u svojim stavovima prema drugima, kako se ne bi osjećali manje vrijedno u vašem društvu. Nemojte prisiljavati ljude na prihvatanje svih vaših razmišljanja samo zato što vam to danas ide od ruke.

Bik


Vaša sposobnost da uvijek kažete šta treba, upravo kad treba, omogućiće vam uspješan dan i lak prolazak kroz jednu moguću neugodnu situaciju. Pripazite kako ne biste u naletu samozadovoljstva obećali više nego što možete ispuniti. Mogli biste prekasno shvatiti da nema povratka nakon što jednom date svoju riječ. I sami znate koliko su vam takve situacije stresne pa razmislite dvaput prije nego što progovorite.

Blizanci


Danas bi vam bilo najbolje da od samog jutra dobro razmislite o svim mogućnostima koje vam se nude te izaberete najsigurniju. Mašta vam je razbuktana tako da vam neće biti problem proći sve u mislima. Trenutno vam je važno osjećati sigurnost pa nemojte skakati na prvu loptu ni kod odnosa s partnerom. Budite strpljivi i skromni pa ćete dobiti više nego neprestanim zanovijetanjem.

Rak


Danas biste mogli biti emotivno odvojeni od svojih najmilijih. Činiće vam se kako vam bliskost s ljudima otvara neke stare rane. U strahu ćete se povlačiti u sebe. Nemojte biti prestrogi prema sebi, jer se ova energija mijenja i neće potrajati. Poradite na svojoj fleksibilnosti i tome da ne morate uvijek kontrolisati sve. Tako biste trebali preokrenuti komplikovan dan u zabavan.

Lav


Donijeli ste neke odluke koje vam dozvoljavaju više opcija u životu. Ipak niste time zadovoljni i danas bi vam se moglo činiti kako vam nijedna ne odgovara. Nemojte trošiti previše energije protiv trenutnog stanja, jer ćete ostati bez snage za dalje odluke. Ako ste povrijeđeni stavovima svojih prijatelja, zaliječite svoje rane i otvoreno im recite šta vas je povrijedilo.

Djevica


Trenutno ste u harmoničnom odnosu sa veselim Jupiterom, što vama omogućava otpuštanje od svih briga i prepuštanje veselim mislima. Iskoristite svoje fantazije na pozitivan način, ali nemojte provesti cijeli dan u sanjarenju – obaveze se moraju obaviti. Vaša inspiracija će vam omogućiti blistanje u društvu pa biste se mogli nekome posebno svidjeti.

Vaga


Spolja djelujete poprilično optimistično, ali vaše velike ideje se nikako ne ostvaruju. Uz osmijeh ćete moći ostvariti sve što želite i krajnje je vrijeme da shvatite tu jednostavnu životnu istinu. Uputite se u avanturu i ona će vam se isplatiti. Započnite nešto novo – planete vam daju zeleno svjetlo.

Škorpija


Iako bi vam dan mogao započeti poprilično depresivno, baš to bi moglo biti katalizator osjećaja koji vam je potreban. Želite da šutite, ali ako progovorite nećete se moći zaustaviti pa biste mogli reći više nego što biste htjeli. Nemojte sebi prebacivati jutarnje ispade, jer ćete stići sve popraviti do podneva.

Strijelac


Danas ćete moći postaviti temelje za nekoliko sedmica unaprijed, ali nemojte zaboraviti na obaveze koje vam donosi današnji dan. Jednom kad se uhvatite rješavanja trenutnih obaveza, imaćete jasniju viziju šta i kako dalje pa zasučite rukave i nastojte riješiti sve što je pred vama, a oduzima vam vrijeme.

Jarac


Iako ste imali nekoliko dana intenzivnih interakcija s drugima, manjak stvarne romanse s osobom do koje vam je stvarno stalo čini vas poprilično nesrećnima. Usmjerite svoju pažnju na posao, jer će vas to oraspoložiti. Vaše poslovne sposobnosti izuzetno su visoke pa ćete dobiti zadovoljštinu koju trebate. Ipak, nemojte se umisliti, jer to nikome nije donijelo koristi.

Vodolija


Danas se jednostavno ne možete zaustaviti. Gdje god se okrenete, riječi kao da same izlaze iz vas. Prepuni ste priča iz vlastitog iskustva i imate veliku potrebu podijeliti svoje znanje s drugima. Nemojte previše spavati na lovorikama. Obaveze su tu i treba ih odraditi prije nego se opustite s partnerom uz intimnu večeru. Slobodne Vodolije, uputite se u društvo i osvajajte svojom slatkorječivošću.

Ribe


Danas će vas drugi jako teško pratiti. Vaše misli lutaju, s područja na područje, prebrzo da bi vas okolina razumjela. Čas ste u snovima, čas u realnosti. Idealan vam je dan za kreativan rad pa se ostavite tehničkih uputa i otvorite svoj um za novosti koje će vam neprekidno dolaziti. Nemojte se ni truditi da objašnjavate ljudima šta vam je na umu – samo se držite svog filma.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info