Vodolija: Mjesečni horoskop za AVGUST 2019. godine

0

Posao. Merkur će krenuti direktno 01. avgusta. Na polju usluga i u odnosima sa radnim kolegama, kao i u platnom prometu, doći će do lakše realizacije planova i počećete da se oporavljate od zastoja i smetnji koje ste imali u proteklom periodu. Venera će praviti kvadrat sa Uranom i donijeće vam neočekivane smetnje finansijskog tipa koje će vas ometati u završnoj fazi jednog zajedničkog posla.

Sunce i Venera će 07. i 08. avgusta praviti trigon sa Jupiterom. Ostvarićete napredak na polju poslovnog partnerstva i saradnje, poboljšaćete poslovne odnose i uspjećete da ubrzate razvoj jednog zajedničkog projekta koji je bio u zastoju duži period.

Imaćete više koristi od saradničkih odnosa kao i od poslovanja sa društvenim institucijama od 11. avgusta, kada Jupiter bude krenuo direktno. Započećete nove pregovore oko mogućnosti sklapanja novih ugovora istog dana, jer će Merkur ući u znak Lava. Već na samom startu ćete imati povoljne rezultate.

Novo poslovno partnerstvo koje će vam donijeti veliku korist i koje će uticati na vaš napredak u karijeri započećete 14. avgusta. Imaćete zapažene javne nastupe gdje će vaše radno isklustvo i autoritet doći do pojačanog izražaja. Ostvarićete odličan kontakt sa potencijalnim klijentima i ostavićete snažan utisak na publiku.

Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u znak Djevice. Usmjerićete svoje aktivnosti na poboljšanje platnog prometa i na uvećanje finansijske dobiti.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Sunce i Venera će u prvoj polovini avgusta praviti trigon sa Jupiterom i unijeće veliku sreću i sklad u vaše odnose sa voljenom osobom. Imaćete veliki broj društvenih aktivnosti u kojima ćete oboje učestvovati i što će vam omogućiti da se viđate kako sa zajedničkim prijateljima, tako i da stičete nova iskustva. Više nego obično ćete izlaziti u restorane.

Konjunkcija Venere sa Suncem unijeće nove momente u vašu emotivnu vezu. Osjećaćete se posebnim, jer će vas voljena osoba obasipati pažnjom. Jedno drugom ćete poklanjati iskrena osjećanja i ispunjavaćete jedno drugom želje. Neka sitnica od strane voljene osobe ispuniće vas srećom. Potrudićete se da zajedničkim akcijama uvećate kućni budžet i uspjećete.

Ako ste slobodni, uživaćete u putovanjima sa prijateljima i dobro ćete se provoditi. Na jednom putovanju ćete preko bliskog prijatelja upoznati osobu koja će vam se na prvi pogled dopasti, a privlačnost će biti obostrana. U početku ćete biti otvoreni na prolaznu avanturu i ući ćete u intimne odnose.

Već u drugoj polovini avgusta će i vama i vašoj novoj simpatiji biti jasno da se neće sve završiti na avanturi, jer ćete otkriti da ste odličan par i da vam je ovo šansa za ozbiljnu vezu.

Nešto starije Vodolije će sredinom avgusta ući u slobodnu vezu sa osobom sa kojom su prije toga imale površne prijateljske odnose. Oboje ćete shvatiti da ne želite da budete samo poznanici u prolazu, već da želite više od toga.

Zdravlje. Bićete boljeg i stabilnijeg zdravlja u odnosu na prethodni period. Osjećaćete potrebu da se više krećete. Prijaće vam vožnja bicikla, džoging, plivanje i rekreativne fizičke aktivnosti u slobodno vrijeme.

Potrudite se da poboljšate fizičku kondiciju, jer će se to povoljno odraziti na jačanje vašeg imuniteta na bolesti. Moguće su prolazne disajne smetnje i loša cirkulacija.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info