Vaga: Mjesečni horoskop za AVGUST 2019. godine

0

Posao. Merkur će krenuti direktno 01. avgusta u vašem polju posla. Konačno ćete uspjeti da pokrenete važne radne zadatke koji su bili u zaostatku i koji su vas usporavali u proteklom periodu. Započećete pripreme i za nove projekte koji su odranije bili planirani pa odloženi. Još neko vrijeme će vas ometati neočekivana previranja na polju platnog prometa.

Poboljšanja vas očekuju 07. i 08. avgusta kada će Sunce i Venera praviti trigon sa Jupiterom. Posvetićete više vremena zajedničkim poslovima, timskom radu i vašim saradnicima. Ostvarićete napredak u zajedničkim poslovima.

Jupiter će 11. avgusta krenuti direktno, a Merkur će ući u znak Lava. Nastavićete pregovore koje ste bili primorani da odložite zbog neslaganja sa drugom stranom, a koji će sada naići na pozitivne reakcije. Uspjećete da postignete napredak i zaključite nove projekte i novu saradnju. Uran kreće retrogradno 12. avgusta, što će vam donijeti teškoće u platnom prometu.

Venera će 14. avgusta biti u konjunkciji sa Suncem. Zahvaljujući vašoj vještini i dobrom osjećaju za finansijske tokove, uspjećete da uz pomoć pouzdanih poslovnih veza i saradnika obezbijedite neophodna finansijska sredstva za pokretanje novih projekata, ali će jedan važan ipak kasniti u startu zbog niza nepovoljnih okolnosti.

Između 18. i 23. avgusta će Mars, Venera i Sunce ući u znak Djevice. Započećete u tajnosti veće i važne projekte koji bi trebalo da vam dugoročno donose profit. Nastojaćete da vještim akcijama preteknete konkurenciju. Pokazaćete zavidnu vještinu i inicijativu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, prva polovina avgusta vam donosi više izlazaka, zabave i druženja sa zajedničkim prijateljima. Prijaće vam da sa voljenom osobom organizujete vikend putovanja ili da odete zajedno na odmor ukoliko još niste. Potrebno vam je više zajedničkih aktivnosti za koje ćete imati inicijativu i prijedloge koje će vaš partner prihvatiti sa zadovoljstvom.

Druga polovina avgusta donijeće vam više zajedničkih intimnih trenutaka. Naći ćete način da više vremena provodite nasamo sa partnerom i u tu svrhu ćete otići bar na jedno zajedničko putovanje, na mjesto koje duže vrijeme želite da posjetite i gdje ćete biti samo vas dvoje. Jedno drugom ćete posvetiti svu pažnju i vrijeme, što će vas ispuniti zadovoljstvom i srećom.

Ako ste slobodni, preko jednog prijatelja upoznaćete osobu koja dolazi izdaleka i koja će vam se svidjeti na prvi pogled. Počećete da se viđate i zajedno da izlazite. Između vas dvoje će doći do buđenja emocija i već od sredine mjeseca ćete ući u intimne odnose i bićete zaljubljeni jedno u drugo.

Jedinu smetnju će predstavljati to što ne živite u istom mjestu, ali ćete osmisliti kako biste mogli to da riješite i da se bar za početak češće viđate. Očekuju vas velike promjene i početak ozbiljne veze.

Starije Vage će upoznati osobu sa kojom će pronaći dosta zajedničkog i koja će im se dopasti. Kako će simpatije biti obostrane, očekuje vas dosta zajedničke zabave, razgovora i postepenog zbližavanja. Ući ćete u vezu do kraja mjeseca.

Zdravlje. Potrebno vam je više kretanja. Osjećaćete neprestani nemir i potrebu za fizičkim aktivnostima. Najbolje bi bilo da što više izlazite u prirodu i da izbjegavate vježbanje u zatvorenim prostorima.

Duge šetnje, džoging, vožnja bicikla i plivanje su aktivnosti koje će vam svakako prijati i koje će poboljšati vašu kondiciju i ojačati vaš imunitet na bolesti.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info