Strijelac: Mjesečni horoskop za AVGUST 2019. godine

0

Posao. Merkur će 01. avgusta krenuti direktno i počećete da izlazite iz finansijskih teškoća koje su vas pritiskale u prethodnom mjesecu. Neka dugovanj, koja su vam blokirala veći dio poslovnih planova, počećete da isplaćujete i da ostvarujete napredak u onome što vam je trenutno prioritetno.

Sunce i Venera će 07. i 08. avgusta praviti trigon sa Jupiterom koji se nalazi u vašem znaku. Ovo je povoljno vrijeme da uzmete odmor i otputujete u inostranstvo. Ako niste imali u planu odmor, bićete u mogućnosti da upišete kurs specijalizacije ili da nastavite pregovore, sa inostranim partnerom, koji su bili u zastoju. Dobićete podršku od strane nadređenih za realizaciju vaših prijedloga ili projekata koji bi doprinijeli poboljšanju poslovanja vašeg preduzeća.

Jupiter će 11. avgusta krenuti direktno i donijeće vam više optimizma u ličnim nastupima, dok će vaša stručnost i radno iskustvo početi da se više uvažava i traži. Venera će 14. avgusta praviti konjunkciju sa Suncem. Dobićete donacije koje će vam omogućiti da započnete sa realizacijom projekta koji će vam donijeti značajan profit u budućnosti.

Mars, Venera i Sunce će između 18. i 23. avgusta ući u znak Djevice i vaše polje posla i karijere. Bićete motivisani da započnete nove projekte za koje ćete uspjeti da obezbijedite neophodna sredstva.

Pružiće vam se mogućnost da započnete posao povezan sa inostranstvom ili saradnju sa inostranom firmom. Ovaj posao će se pokazati prilično isplativ. Merkur će krajem avgusta ući u znak Djevice i omogućiće vam da napredujete u poslu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Merkur, koji vlada vašim poljem ljubavi, krenuće direktno 01. avgusta. Biće vam lakše da se dogovarate sa partnerom i uspjećete da riješite većinu nesporazuma koji su ometali vašu vezu u proteklom periodu. U drugoj dekadi avgusta bi vam prijalo da sa partnerom otputujete u inostranstvo na zajednički odmor. Uživaćete u zajedničkom vremenu i provodu.

Kvadrat Merkura sa Uranom sredinom avgusta izazvaće neočekivane i prolazne nesporazume. Iskrsnuće vam neočekivane obaveze koje će poremetiti nešto što ste planirali sa voljenom osobom. Treća dekada avgusta omogućiće vam ostvarenje jednog važnog zajedničkog cilja. Poboljšaćete komunikaciju sa partnerom i imaćete više zabave i radosti u vezi.

Ako ste slobodni, novo poznanstvo može da vam se dogodi na putovanju, odmoru ili ćete upoznati osobu koja iz inostranstva dolazi u vaše mjesto, gdje ima neke rođake. Između vas dvoje će doći do obostrane simpatije i vrlo brzo ćete započeti kontakt, izlaske, viđanja.

Probudiće se strasti i već u drugoj polovini avgusta ćete biti u intimnim odnosima. Nakon toga će doći i do buđenja emocija. Mogućnost da uđete u vezu je realna, bez obzira na daljine koje vas razdvajaju. To ćete rješavati kasnije.

Nešto stariji Strijelci će biti privučeni osobom koja ima slična interesovanja i koja je na visokom intelektualnom nivou. Uspjećete da joj se dopadnete i započećete da razmjenjujete iskustva i interesovanja. Ući ćete u vezu do kraja mjeseca.

Zdravlje. Očekuje vas uglavnom stabilno zdravlje tokom avgusta. Jedino ćete biti osjetljivi na stresne okolnosti pa je neophodno da se više odmarate i da praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju.

U protivnom biste mogli da budete skloni psihosomatskim reakcijama kada ste napeti. Biće vam osjetljiva probava pa je važno da pazite na vašu ishranu.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info