Škorpija: Mjesečni horoskop za AVGUST 2019. godine

0

Posao. Merkur 01. avgusta kreće direktno. Obaveze koje su vas usporavale da obavite sve radne zadatke, koji su se u međuvremenu nagomilali, polako ćete uspjeti da obavite i bićete u mogućnosti da uzmete odmor, ukoliko još niste. Pružiće vam se mogućnost i da nastavite pregovore sa inostranim partnerima.

Kvadrat Venere sa Uranom donijeće vam neočekivane teškoće u odnosima sa jednim poslovnim partnerom. Na teškoće ćete nailaziti i ako se bavite oblastima javnosti, dizajna, kao i ako vodite privatni posao. Imaćete teške i zahtjevne klijente koji će naglo mijenjati koncepciju naručenih poslova.

Sunce i Venera će 07. i 08. avgusta praviti trigon sa Jupiterom. Srećne okolnosti će vam olakšati da ostvarite napredak u razvoju važnih projekata, a to će se pozitivno odraziti na vaše finansijsko stanje. Očekuju vas dobici veći od očekivanih. To vam može donijeti unapređenje, a u svakom slučaju će vam donijeti uspon na polju karijere. Jupiter će krenuti direktno, što će vam omogućiti da nadoknadite i zastoje koje ste imali na polju novca.

Merkur će 11. avgusta ući u znak Lava i vaše polje posla i karijere. Započećete planiranje i organizaciju novih projekata od kojih imate velika očekivanja i koji vam u budućnosti mogu donijeti veliki uspjeh i zaradu. U pokretanju novog posla, koji će vam u budućnosti donijeti napredak i bolje pozicije, pomoći će vam konjunkcija Venere sa Suncem.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, skladni aspekti Sunca i Venere sa Jupiterom vam u prvoj polovini avgusta donose ostvarenje zajedničkih ciljeva u koje ste vaš partner i vi ulagali dosta vremena i sredstava. To će vas oboje činiti radosnim i unijeće više sklada u vašu vezu. Jedno drugom ćete pružati iskrene emocije i podršku u svemu. Vaš odnos će napredovati više nego što ste mogli da očekujete.

Druga polovina avgusta vam je pogodna za zajedničko putovanje, druženje sa prijateljima, izlaske na mjesta koja oboje volite da posjećujete i za više zabave i razonode. Konjunkcija Venere sa Marsom donijeće vam više uzbuđenja, strasti i dinamike, što će i vama i vašem partneru prijati. To će doprinijeti učvršćivanju i stabilizaciji sklada između vas dvoje.

Ako ste slobodni, kroz poslovne ili društvene aktivnosti upoznaćete nekoga ko će vam se na prvi pogled dopasti, ali vam neće biti lako da ostvarite privatni kontakt. Moraćete da se potrudite da otkrijete šta vašu simpatiju interesuje i koje bi vam bile zajedničke teme i interesovanja.

Kada uspijete da to saznate, između vas će doći do zbližavanja i buđenja strasti, što će se dogoditi spontano i bićete prijatno iznenađeni. U trećoj dekadi avgusta ćete postati intimni i ući ćete u vezu koja će biti skladna.

Starije Škorpije će već u prvoj dekadi avgusta, zahvaljujući srećnim okolnostima i uz malo ličnog šarma, uspjeti da se dopadnu osobi u koju su duže vrijeme zaljubljene. Ući ćete u vezu koja će biti sve bolja i bolja, iz dana u dan.

Zdravlje. Prva polovina avgusta vam donosi stabilno zdravlje, ali je poželjno da s vremena na vrijeme kontrolišete krvni pritisak, jer će imati tendenciju da bude povišen. Izbjegavajte pretjerane napore i redovno se odmarajte.

Tokom druge polovine avgusta će vam probava biti osjetljiva, posebno kada ste pod stresom i bićete skloni da reagujete psihosomatski na okolnosti.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info