Ribe: Mjesečni horoskop za AVGUST 2019. godine

0

Posao. Merkur na samom početku avgusta kreće direktno i omogućuje vam da se oslobodite kreativnih blokada koje ste imali u prethodnom periodu. Na neočekivane teškoće ćete nailaziti u nedavno započetim pregovorima oko finansiranja aktuelnih radnih zadataka.

07. i 08. avgusta će Sunce i Venera praviti trigon sa Jupiterom koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere. Unapređenje i premještaj na radno mjesto, gdje vas očekuju bolja plata i uslovi, biće nakon dužeg vremena zastoja opet u izgledu. Dobićete čak i obećanje od rukovodstva firme da se samo još malo strpite dok ne riješe neke sitnice oko toga. Na novom radnom mjestu ćete se naći do sredine mjeseca.

Merkur će 11. avgusta ući u znak Lava i već ćete dobiti nova zaduženja koja će vam odgovarati. Započećete pregovore i pripreme oko novih projekata.

Venera će praviti konjunkciju sa Suncem 14. Avgusta. Proširićete ponudu vaših usluga, što će uvećati vaše prihode. Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u znak Djevice, što će vam donijeti povoljne uslove da ostvarite proboj na polju javnosti, da sklopite nova poslovna partnerstva i potpišete nove ugovore koji će vam doneti značajan profit u budućnosti.

Vaša popularnost će biti uvećana, posebno ako se bavite javnim poslovima, poslovnim prezentacijama i ako radite u sektoru za ljudske resurse. Očekuje vas veća zarada od planirane, jer ćete biti vješti u rješavanju administrativnih stvari.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, očekuje vas bolja komunikacija i ostvarenje napretka u odnosima sa partnerom već od početka avgusta, jer će Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi krenuti direktno. Uspjećete da se usaglasite oko nekih dogovora koje ste imali odranije u vezi zajedničkih planova i ciljeva. Pokazaćete više inicijative oko zajedničkog vremena, što će vašem partneru prijati.

Sredinom avgusta će Merkur praviti kvadrat sa Uranom, što će dovesti do iznenadnih nesporazuma sa voljenom osobom. Oboje ćete biti napeti, svako zbog svojih obaveza na poslu i to će se negativno odraziti na vašu vezu. Uspjećete vrlo brzo to da riješite. Počećete više da izlazite sa partnerom na mjesta koja oboje volite da posjećujete, kao što su bioskopi i restorani.

Ako ste slobodni, odlučili ste da se na vraćate u bivše veze, mada vas je neko iz prošlosti pokušavao da nagovori da pokušate ponovo. Ne želite da ponavljate stare greške.

Jedno novo poznanstvo će vam djelovati kao pogodna prilika za ulazak u novu vezu, ali ćete u početku biti na oprezu, upravo zbog ranijih loših iskustava. Kada se nakon nekog vremena viđanja, izlazaka i bližeg upoznavanja uvjerite da možete pokloniti povjerenje novoj simpatiji, očekuje vas skladna veza koja će vam donijeti sklad.

Nešto starije Ribe će početi da izlaze sa osobom koju su još ranije upoznale kroz poslovne aktivnosti. Bili ste nesigurni da li se toj osobi dopadate, a ona vam je već nekoliko puta direktno pokazala naklonost. Odlučićete da iskoristite šansu.

Zdravlje. Potrebno vam je više kretanja. Praktikujte odlaske u prirodu i na sportsko-rekreativne aktivnosti u slobodno vrijeme. Plivanje je aktivnost koja će najviše doprinijeti stabilnosti vašeg zdravlja.

Pojačaće vašu fizičku kondiciju, omogućiti vam psihofizičku relaksaciju i napuniti vas energijom. Budite više na suncu, ali samo u popodnevnim satima, kada nije jako.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info