Rak: Mjesečni horoskop za AVGUST 2019. godine

0

Posao. Merkur će na samom početku avgusta krenuti direktno u vašem znaku i bićete u mogućnosti da prevaziđete zastoje u poslu koje ste imali u prethodnom periodu. Vaši planovi i projekti, koje ste morali silom prilika da odložite, doći će na red za realizaciju. Vaš lični nastup će igrati važnu ulogu u razvoju planova za ovaj mjesec.

Kvadrat Venere sa Uranom prouzrokovaće neočekivane finansijske teškoće u odnosima sa jednim saradnikom. To će ometati vašu saradnju, a može doći i do gubitaka. Rješenje vam donosi trigon Sunca i Venere sa Jupiterom. Kroz oblasti usluga uspjećete da poboljšate vaše finansijsko stanje. Isplatiće vam se i neka ranija ulaganja. Jupiter će krenuti direktno 11. Avgusta, kada će i Merkur ući u znak Lava. Imaćete više uspjeha u privlačenju novih klijenata i za proširenje ponude vaših usluga.

Venera će sredinom avgusta praviti konjunkciju sa Suncem. Imaćete dobar osjećaj za nove investicije koje će vam u budućnosti donijeti velike dobitke. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja i ostvarićete napredak u karijeri.

Mars, Venera i Sunce će između 18. i 23. avgusta ući u znak Djevice. Započećete ozbiljne pregovore na više polja kako biste pokrenuli nove projekte od kojih mnogo očekujete u budućnosti. Merkur ulazi krajem avgusta u Djevicu i zahtijevaće od vas više komunikacije.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, očekuju vas stabilni odnosi sa voljenom osobom. Posvetićete se svemu što ste u ranijem periodu zapostavili u vašoj vezi. Najviše vremena i pažnje ćete usmjeriti na ranije započete i zapostavljene zajedničke ciljeve. Osim poboljšanja vašeg odnosa u cjelini i kupovine novih stvari za domaćinstvo, obići ćete bar jedno mjesto na koje ste planirali da putujete.

Druga polovina avgusta vam donosi poboljšanu komunikaciju i mnogo razgovora o svemu što ste oduvijek željeli da pričate sa vašim partnerom. On će biti spreman da vas sasluša i da vam povjeri nešto što i sam već duže vrijeme želi da podijeli sa vama. Prijaće vam povremeni izleti po okolini, jer ćete kvalitetno iskoristiti zajedničko vrijeme. Imaćete više zabave.

Ako ste slobodni, postoji neko u koga ste duže vrijeme zaljubljeni i s kim ste već bili na neki način bliski, možda i u vezi, a koga niste vidjeli dugo vremena. Doći će do susreta i buđenja emocija. Počećete da se viđate i da vodite duge razgovore o onome šta vam se dešavalo u proteklom periodu, otkad ste se razišli.

Otvorićete se jedno prema drugom i to će vas zbližiti. Poželjećete da opet pokušate i ući ćete u vezu. Mada postoje šanse da ovog puta bude uspješno, ipak budite realni i ne idealizujte situaciju.

Nešto stariji Rakovi će uživati u samoći i neće imati namjeru da ulaze u bliske emotivne kontakte. Susret sa jednom osobom će vas navesti da preispitate svoju odluku. Počećete da se viđate i da vrlo kvalitetno provodite zajedničke trenutke.

Zdravlje. Početkom avgusta izbjegavajte duže izlaganje jakom suncu i koristite kreme za zaštitu. Bićete podložni hormonskom disbalansu i otežanoj cirkulaciji. Moguće su i prolazne disajne smetnje.

U drugoj polovini avgusta će vaše zdravlje biti stabilno. Imaćete više energije i bićete u pokretu. Plivanje i druge fizičke vježbe poboljšaće vaš imunitet.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info