Ovan: Mjesečni horoskop za AVGUST 2019. godine

0

Posao. Merkur kreće direktno prvog dana avgusta i donosi vam više mogućnosti za brže i efikasnije dovršavanje obaveza sa kojima ste u zaostatku. Očekuju vas poboljšanja u poslu. Na finansijskom polju izbjegavajte nepromišljene poteze, jer ćete imati teškoće koje dolaze iznenada i neočekivano.

07. avgusta Sunce će praviti trigon sa Jupiterom, a narednog dana isto i Venera. Ovo vam donosi povoljne mogućnosti za napredak ako se bavite kreativnim radom ili oblastima zabave. U slučaju da niste još uzeli godišnji odmor, ovaj period vam je za to povoljan. Jupiter će 11. avgusta krenuti direktno, a Merkur ulazi u znak Lava. Ostvarićete dobitke kroz srećne okolnosti i bićete u mogućnosti da proširite poslovnu saradnju.

Mars, Venera i Sunce će između 18. i 23. avgusta ući u znak Djevice. Svoje resurse ćete usmjeriti u razvoj oblasti usluga u okviru vaše djelatnosti. Imaćete već razrađen plan i ostvarićete uspjeh u svemu što je povezano za usluge radnih sredstava.

Merkur će krajem avgusta ući u znak Djevice i donijeće vam uspjeh i napredak u uslugama komunikacija. Uspjećete da ostvarite dobitke i finansijski uspjeh veći od planiranog.

Ljubav. Ako ste u vezi, kvadrat Venere sa Uranom na početku avgusta dovešće do iznenadnih neslaganja sa voljenom osobom i emotivnog udaljavanja. Vaši nedostaci i negativne osobine će dolaziti do pojačanog izražaja. Ovo će biti prolazno, jer će 08. Avgusta Venera praviti trigon sa Jupiterom pa ćete uspjeti da se uskladite sa partnerom. Pružaćete iskrenu ljubav i pažnju.

Konjunkcija Venere sa Suncem, 14. avgusta, unosi u vašu emotivnu vezu više zabave i zadovoljstva, što će doprinijeti jačoj bliskosti sa voljenom osobom. U trećoj dekadi avgusta Venera će praviti trigon sa Marsom. Pojačaće se strasti između vas i partnera i imaćete više prilika za skladne intimne zajedničke trenutke. Uživaćete u zajedničkom vremenu i aktivnostima.

Ako ste slobodni, kvadrat Venere sa Uranom na početku avgusta učiniće da se predomislite u pogledu osobe sa kojom ste željeli da uđete u emotivnu vezu. Neočekivano će vas privući neko drugi. Trigon Venere sa Jupiterom donijeće vam još jednog kandidata i bićete u prilici da birate s kim ćete pokušati da se emotivno zbližite.

Odlučićete se za osobu koja je vedrog i optimističkog duha, uvijek spremna na zabavu. U drugoj polovini avgusta bićete intimni, a moguć je i ulazak u vezu punu uzbuđenja.

Starije Ovnove će pratiti srećne okolnosti koje će im omogućiti da osvoje osobu koju će doživjeti kao srodnu dušu, a koju će upoznati na jednoj zabavi. Mada su šanse da to bude avantura veće, mogućnosti da ipak imate ozbiljnu vezu postoje.

Zdravlje. Merkur izlazi iz retrogradnog hoda na početku avgusta, što će uticati na poboljšanje vašeg opšteg zdravstvenog stanja. Više ćete se kretati i poboljšaćete fizičku kondiciju.

Jedino će biti pojačana vaša osjetljivost na stres pa vam se savjetuje svakodnevna psihofizička relaksacija. Izbjegavajte izlaganje jakom suncu. Prijaće vam morski i planinski vazduh.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info