Lav: Mjesečni horoskop za AVGUST 2019. godine

0

Posao. Merkur će na samom početku avgusta krenuti direktno i imaćete uvide u nešto što niste ranije jasno mogli da sagledate. Biće vam jasno šta vam je pravilo zastoje u poslu i kako da to riješite pa ćete postati efikasniji u izvršavanju radnih zadataka.

Venera će praviti kvadrat sa Uranom, koji se nalazi u vašem polju posla, što će vam donijeti neočekivane nesuglasice sa naređenim osobama. Sunce i Venera će između 07. i 08. avgusta praviti trigon sa Jupiterom, što vam je odlično vrijeme za odlazak na odmor. Ako niste planirali odmor, ostvarićete napredak u projektima gdje vaša kreativnost igra važnu ulogu.

Jupiter će 11. avgusta krenuti direktno, a Merkur će ući u vaš znak. Nastavićete pregovore sa inostranim partnerima koje ste morali da odložite u prethodnom mjesecu. Imaćete nove i produktivne ideje koje ćete početi da razrađujete, a koje bi mogle da vam donesu profit i napredak u karijeri.

Venera će 14. avgusta praviti konjunkciju sa Suncem. Uspjećete da ostvarite važan proboj u vašoj oblasti djelatnosti, što će vam donijeti priznanja i unapređenje. Mogli biste započeti sopstveni posao ako ste to imali u planu, a ako već imate privatni posao, onda ćete pokrenuti jedan važan projekat koji ima veliku perspektivu u budućnosti na dugoročnom nivou.

Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u znak Djevice i u vaše polje novca. Ovo vam je izuzetno povoljan period za nova ulaganja. Ulazak Merkur u znak Djevice činiće vas vještim u finansijskim potezima.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Sunce i Venera u prvoj polovini avgusta prave trigon sa Jupiterom, što će vam donijeti više zabave i izlazaka sa voljenom osobom. Uspjećete da nadoknadite zajedničke trenutke i aktivnosti koje ste odlagali ili u vezi kojih niste uspijevali da se uskladite. Osjećaćete pojačanu potrebu za razgovorima sa partnerom, povjerićete mu svoje brige i pokazati inicijativu.

Sredinom avgusta ćete, zahvaljujući konjunkciji Venere sa Suncem, uspjeti da se u dovoljnoj mjeri uskladite sa voljenom osobom da biste mogli da prevaziđete lične suprotnosti koje su ometale sklad u vašoj vezi. U drugoj polovini avgusta ćete voditi razgovore o zajedničkim ulaganjima. Bićete prijatno iznenađeni koliko vaš partner umije da cijeni vaše osobine.

Ako ste slobodni, umjećete da istaknete svoju spoljašnjost i lične kvalitete. Privući ćete nekolicinu udvarača na koje nećete ostati ravnodušni, ali ćete se odlučiti da priđete osobi koju ćete spontano upoznati na jednoj zabavi.

U početku će vaša simpatija ravnodušno reagovati na vaše pokušaje da joj se približite, ali će u drugoj polovini avgusta postati prijemčiva. Počećete da se viđate, zabavljate i uživate u zajedničkim trenucima. Do kraja mjeseca ćete ući u skladnu emotivnu vezu koja će trajati.

Nešto stariji Lavovi će dati sve od sebe da zainteresuju osobu, koja im se duže vrijeme dopada, da se bliže upoznaju. Važno je da pokažete svoju inteligenciju i osjećaj za sklad i kulturu. Pružiće vam se prilika da uđete u dinamičnu vezu.

Zdravlje. Avgust vam donosi većinom stabilno zdravlje, ali samo pod uslovom da se redovno odmarate i da ni u čemu ne pretjerujete. Potrudite se da ravnomjerno raspoređujete svoje aktivnosti.

Potrebna vam je svakodnevna fizička rekreacija. Osim plivanja, za bolju kondiciju i bolje zdravlje, prijala bi vam šetnja, vožnja bicikla i vježbe za leđa. Vježbe disanja su preporučljive.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info