Jarac: Mjesečni horoskop za AVGUST 2019. godine

0

Posao. Merkur će 01. avgusta krenuti direktno i omogućiće vam da poboljšate vaše javne odnose kao i da nastavite dogovore sa poslovnim partnerima koji su bili u prekidu i otežani zbog čestih nesporazuma. Bićete u mogućnosti da održite sastanke koje ste zbog nepovoljnih okolnosti morali da odložite u prethodnom periodu. Postići ćete uspješne dogovore i ubrzati odvijanje aktuelnih radnih zadataka.

Kvadrat Venere sa Uranom vas upozorava da izbjegavate ulazak u rizike finansijskog tipa, jer vam se mogu dogoditi gubici. Nailazićete na teškoće u platnom prometu. Sunce i Venera će 07. i 08. avgusta praviti trigon sa Jupiterom. Uspjećete da iz tajnih izvora finansirate razvoj jednog važnog projekta koji se odvija otežano upravo zbog nedostatka potrebnih sredstava.

Merkur će 11. avgusta ući u znak Lava. Imaćete plodne ideje o poboljšanju finansijskog stanja i počećete da se organizujete kako biste ih sproveli u djelo. Postoji mogućnost da dobijete subvencije ili donacije.

Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u znak Djevice. Ukoliko niste još bili na odmoru, ovo vam je vrlo povoljan period da odete na odmor ili na putovanje u inostranstvo. Ako ne planirate odmor, iskoristite pogodnosti koje će vam se pružiti za stručno usavršavanje i za početak saradnje sa preduzećima iz inostranstva.

Vaši naređeni će vam pružiti podršku za jedan vaš projekat. Bićete dobro organizovani i postizaćete sve u roku, što će vam donijeti bolju zaradu i uvećati saldo na vašem računu. Imaćete veći finansijski obrt i dobitke od prethodnih investicija. Merkur će krajem mjeseca ući u znak Djevice i pokrenućete novu saradnju sa inostranim partnerom.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, unijećete nove aktivnosti u vaš odnos sa voljenom osobom. Oko svega ćete uspjeti da se dogovorite i bićete otvoreni na prijedloge vašeg partnera o zajedničkom vremenu, a i vi ćete pokazati više inicijative. Bićete u mogućnosti da ostvarite jedan ranije planirani zajednički cilj koji će i vama i vašem partneru mnogo značiti i unijeće više radosti u vašu vezu.

Druga polovina avgusta vam je povoljna za razonodu, vikend putovanja, kao i za nalaženje raznih načina da uživate u zajedničkom vremenu. Vaši razgovori će biti otvoreniji i počećete da pokazujete više interesovanja za nešto što ranije niste primjećivali u vašem odnosu. To će vašem partneru uliti više povjerenja u vas. Dobijaćete više topline i podrške u vezi.

Ako ste slobodni, preko aktivnosti u društvenim organizacijama upoznaćete osobu koja će sa vama dijeliti veći broj zajedničkih interesovanja i koja će vam u početku biti prijatan sagovornik za razne teme. Počećete da se viđate privatno, da izlazite i da se zbližavate.

Simpatije će biti obostrane, ali ćete oboje biti u izvjesnoj mjeri suzdržani u pokazivanju otvorenog interesovanja za vezu. U trećoj dekadi avgusta ćete spontano započeti emotivnu vezu, koja ima velike šanse da bude skladna i duga.

Nešto stariji Jarčevi će dobijati pažnju od osobe kojoj se dopadaju, ali će imati utisak da ne zaslužuju toliko pažnje. Opustite se i prepustite se osjećanjima i trenutku. Šansa da uđete u skladnu vezu vam kuca na vrata. Iskoristite je.

Zdravlje. Osim pojačane osjetljivosti na stresne okolnosti, zdravlje će vam biti stabilno. Izbjegavajte promaju i hladne napitke, kada je velika vrućina, jer biste mogli da se prehladite.

Praktikujte svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. U slučaju da budete izloženi pojačanoj napetosti, reagovaćete psihosomatski i možete imati glavobolju i variranje krvnog pritiska.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info