Dnevni horoskop za 30.07.2019.

0

Ovan


Osjetićete pad energije i umor pa ćete od partnera zahtijevati da na sebe preuzme veći dio obaveza. Budući da ćete previše očekivati, moguća su razočarenja i ljutnja. Postaće vam jasno da ovako dalje ne možete i da je krajnji trenutak da riješite jednu spornu situaciju. Sazovite porodični sastanak i jasno iznesite šta vas muči.

Bik


Puni ste samopouzdanja i pozitivne energije. Neće vas zanimati isprazna druženja pa ćete birati one za koje znate da je provod i kvalitetan razgovor zagarantovan. Mogli biste primiti ponudu za putovanje ili na neko vrijeme boraviti u drugom gradu. Dragocjene trenutke samoće posvetite omiljenom štivu, muzici ili razmišljanju.

Blizanci


Osjetićete da se u vama nakuplja negativna energija. Možda predugo trpite situacije iz kojih zasad ne vidite rješenje. Preko volje ćete se posvetiti porodičnim obavezama. Ali, kako se veče bude približavalo tjeskoba i loše raspoloženje će popuštati, a vi se vratiti u svoju dobru formu. Budite oprezniji u saobraćaju ako putujete u noćnim satima.

Rak


Bićete ugodan sagovornik i znaćete slušati pa bi se površno poznanstvo moglo brzo pretvoriti u nešto više. Dan je dobar za putovanja, posjete rodbini ili odmor negdje na moru. Bićete vrlo kreativni i snalažljivi pa biste mogli sami otkloniti kvar na računaru, a bićete spretni i u ulozi kućnog majstora.

Lav


Izbjegavaćete bilo kakve kontakte. Naporna sedmica i još napornije obaveze uzimaju danak na vašoj psihofizičkoj stabilnosti. Nećete pogriješiti ako odustanete od izlazaka, odlaska nekome u goste ili naprosto isključite telefon. Mlađe će najviše nervirati prebacivanja ukućana na račun njihove neodgovornosti.

Djevica


Ne povodite se za tuđim mišljenjima, kada je u pitanju vaš ljubavni izbor. Slušate svakakve savjete, umjesto da otvoreno date do znanja da možete misliti svojom glavom. Oslobodite se uticaja okoline, pokušajte spoznati šta vama treba. Dopustite sebi objektivano odmicanje od situacija i okolnosti te u miru razmislite o svojim propustima.

Vaga


Ako ste pretjerano napeti, bavite se fizičkom aktivnošću ili hobijem. Opustiće vas kućne aktivnosti i preuređenje doma. Mladima predstoji uzbudljiva prepiska sa simpatijom putem interneta. Nekima bi zdravlje moglo pričinjavati probleme. Mogli biste patiti od zubobolje ili od nekih drugih, ne previše zabrinjavajućih, ali ipak prilično dosadnih boljki.

Škorpija


Flertovi i poznanstva unijeće u vaš život mnogo uzbuđenja. Želite li se dobro zabaviti, iskoristite veče za izlazak i druženje. Sitne bračne svađe neće prouzrokovati veću nevolju, nego će u pozitivnom smislu prodrmati vaš odnos. Slobodno vrijeme ćete posvetiti druženju s djecom i kroz maštovitu igru otkrivati im nova znanja.

Strijelac


Ulazićete u rasprave s roditeljima ili djecom, a prema partneru se ponašati otresito. Prepun dnevni raspored i stalna jurnjava pridonijeće osjećaju iscrpljenosti. Da biste se što bolje osjećali, preporučuje se više šetnje i sporta, a manje statičnosti i boravka u zadimljenim prostorijama. Pobrinite se da vam doručak bude kaloričan.

Jarac


Komunikacija s partnerom biće protočna pa iskoristite svaki trenutak za otvoren razgovor. Razjasnićete mnogo toga što vas je tištilo ili bilo uzrok zahlađenog odnosa. Ako krećete na put, pazite da niste zaboravili nešto od prtljaga. U večernjim satima mogli biste osjećati umor i pospanost pa pojačajte oprez ako ste za volanom.

Vodolija


Mogli biste nešto slaviti i primiti poklon ili ćete prisustvovati veselom događaju u rodbinskom okruženju. Bićete dobro raspoloženi i s partnerom provoditi svaki slobodan trenutak. Želite li poboljšati kvalitet ljubavnog života, artikulišite svoje emocije. Partner bi sigurno volio da mu i češće govorite da ga volite.

Ribe


Iako nećete mnogo vremena provoditi kod kuće, porodično okruženje ispunjavaće vas zadovoljstvom. S najboljim prijateljem dijelićete utiske i informisati ga o svemu što vam se događa. Bićete zadovoljni zbog osjećaja da ste riješili ljubavni problem. Mlađi će uživati u nečijoj naklonosti i maštati o zajedničkim trenucima nasamo.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info