Djevica: Mjesečni horoskop za AVGUST 2019. godine

0

Posao. Merkur kreće direktno na samom početku avgusta i omogućuje vam da poboljšate saradničke odnose koji su u prethodnom periodu bili u zastoju. Razriješićete nesporazume koje ste imali na tom polju.

Sunce i Venera će između 08. i 09. avgusta praviti trigon sa Jupiterom. Kroz tajne kanale uspjećete da nabavite neophodna sredstva koja su vam nedostajala da dovršite prioritetne poslove. Ostvarićete dobitke i uvećati vašu zaradu. Napredak ćete ostvariti u pregovorima iza zatvorenih vrata, gdje ćete zaključiti unosne dogovore i ugovore.

Jupiter će krenuti direktno 11. avgusta. Dovršićete i one obaveze koje kasne sa rokovima. Istog dana će Merkur ući u znak Lava i omogućiće vam da se bolje organizujete u rješavanju unutrašnjih stvari u vašem radnom kolektivu. Najvažnije je da obratite pažnju na osobe koje su sklone mutnim radnjama i intrigama radi ostvarivanja lične koristi, jer bi vam mogle nanijeti štetu. Sa takvima ćete prekinuti poslovanje.

Venera će biti u konjunkciji sa Suncem sredinom avgusta. Ovo je pravo vrijeme da započnete sa akcijama koje su od veće društvene i humanitarne koristi. To će vam donijeti naklonost klijenata, a uticaće pozitivno i na vašu popularnost i uvećanje obima posla.

Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u vaš znak. Pokazaćete više inicijative u rješavanju komplikovanijih radnih zadataka. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja, kao i vaš osjećaj za sklad, ljepotu i vrijednosti. Imaćete jaku motivaciju da se probijete i dođete do izražaja u ličnim nastupima. Pokrenućete nove projekte ulaskom Merkura u vaš znak.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Sunce i Venera će u prvoj polovini avgusta praviti trigon sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi i donijeće vam sklad u porodičnim odnosima. Više vremena ćete provoditi u svom domu i posvetićete svoje vrijeme i pažnju voljenoj osobi i članovima uže porodice. U dogovoru sa partnerom, uljepšaćete vaš zajednički dom kupovinom nečeg novog.

Jupiter će krenuti direktno 11. avgusta i bićete u mogućnosti da nadoknadite zajedničko vrijeme sa partnerom, kojeg ste imali manje nego što ste željeli u prethodnom periodu. Merkur će u trećoj dekadi mjeseca praviti trigon sa Jupiterom, što će vam omogućiti da povjerite partneru mnogo toga o čemu ste ranije ćutali. To će poboljšati vašu komunikaciju i bliskost.

Ako ste slobodni, osoba sa kojom se povremeno viđate priznaće vam da je zaljubljena u vas, ali će problem predstavljati činjenica da nije slobodna, tj. da je u vezi ili braku, što nema snage da promijeni. Predložiće vam da pokušate tajnu vezu.

U početku ćete biti nesigurni da li da pristanete, jer ćete imati utisak da to neće funkcionisati. Nakon nekoliko intimnih susreta, shvatićete da ste postali previše bliski i da se dobro slažete pa ćete ući u tajnu vezu. Nećete imati velika očekivanja i bićete ispunjeni.

Nešto starije Djevice će se zaljubiti u osobu sa kojom su prije toga bile u površnom prijateljskom odnosu. Otkrićete da se i vi dopadate vašoj simpatiji. Nakon samo jednog razgovora na tu temu ćete preći granice prijateljstva i postati intimni.

Zdravlje. Potrebno vam je više kretanja i fizičkih vježbi. U protivnom ćete brzo da se umarate i imaćete česte padove energije. Moguće su i meteoropatske smetnje, kada je nagla promjena vremenskih prilika.

Potrebno vam je što više boravka u prirodi, na čistom vazduhu. Plivanje, šetnje i svakodnevna psihofizička relaksacija održavaće vaše zdravlje stabilnim.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info