Blizanci: Mjesečni horoskop za AVGUST 2019. godine

0

Posao. Vaš vladar Merkur kreće direktno na samom početku avgusta i olakšava vam da rješavate zaostale obaveze na polju finansija. Uspjećete postepeno da nadoknadite zastoje i gubitke koje ste imali u prethodnom mjesecu. Obratite više pažnje na informacije, jer ćete dobijati lažna obavještenja iz nepoznatog izvora, sa nečijim ciljem da vas prevari i da vas ošteti finansijski.

Sunce i Venera će praviti trigon sa Jupiterom 07. i 08. avgusta. Nastavićete ranije započete i odložene pregovore sa jednim poslovnim partnerom o novim projektima. Uspjećete da se dogovorite oko nečega što ste ranije započeli i što će vam donijeti dodatnu zaradu.

Jupiter će 11. avgusta krenuti direktno, a Merkur će ući u znak Lava. Vaši javni odnosi će početi da se odvijaju uspješnije nego u prethodnom periodu. Sve što vas je ometalo uspjećete da prevaziđete i da ostvarite bolji uspjeh i privučete više klijenata. Vaša popularnost će biti u usponu. Započećete nove poslovne pregovore i imaćete uspjeha u održavanju prezentacija.

Sredinom avgusta će Venera praviti konjunkciju sa Suncem. Pokrenućete nove poslove koji će biti u vezi sa trgovinom, kreativnim oblastima i menadžmentom. Ako se bavite privatnim poslom, poboljšaćete ponudu vaših usluga što će vam donijeti napredak u poslu i uvećati vaš profit.

Mars, Venera i Sunce će između 18. i 23. avgusta ući u znak Djevice i vaše polje završetaka. Sve što ste planirali uspjećete da ostvarite u roku. Vaša stručnost i vaš autoritet će dobiti na cijeni i klijenti će više tražiti vaše usluge. Ulaskom Merkura u znak Djevice, 29. avgusta, očekuju vas dobici kroz trgovačke poduhvate.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Sunce i Venera će u prvoj polovini avgusta praviti trigon sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju ljubavi i braka. Ovo će doprinijeti značajnom poboljšanju i napretku vaše emotivne veze. Komunikacija sa voljenom osobom će se odvijati mnogo bolje u odnosu na duži period. Jedno drugom ćete povjeriti mnogo toga što ste ranije prećutali i ostvarićete bliskost.

Jupiter će krenuti direktno 11. avgusta i omogućiće vam da prevaziđete nesporazume koje ste imali odranije. Vaš partner će biti otvoreniji prema vama i uspjećete da se složite oko većine ideja koje budete imali o zajedničkom vremenu i aktivnostima. Pokazaćete inicijativu za više zabave i razonode. Otići ćete na vikend putovanje i dobro se provesti.

Ako ste slobodni, djelovaćete vrlo privlačno brojnim osobama tokom avgusta, a i vas će privući nekolicina osoba koje ćete upoznati na zabavama i putovanjima. Ovaj mjesec vam je posebno povoljan da uđete u emotivnu vezu koja će biti skladna, sa osobom koja će vam u gotovo svemu odgovarati.

Spontano ćete početi da se viđate i izlazite sa osobom koja će se vrlo brzo pokazati kao vaša srodna duša. Oboje ćete biti ispunjeni emocijama i iznenađeni koliko se dobro slažete.

Stariji Blizanci će već u prvoj polovini avgusta posvetiti pažnju nekome ko je duže vrijeme u njihovoj blizini i pokazuje im naklonost. To ćete učiniti iz radoznalosti. Ubrzo ćete shvatiti da ste stvoreni jedno za drugo i započećete ozbiljnu vezu.

Zdravlje. Potrebna vam je promjena klime pa bi vam odgovaralo da nekuda otputujete. Najviše će vam odgovarati more ili planine, jer je vašim plućima potreban što čistiji vazduh.

Izbjegavajte gradske gužve i praktikujte plivanje i boravak u prirodi kad god ste u mogućnosti. Bićete puni energije, ali je važno da je usmjerite u korisne fizičke aktivnosti i izbjegnete umaranje.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info