Bik: Mjesečni horoskop za AVGUST 2019. godine

0

Posao. Merkur na samom početku avgusta kreće direktno. Usmjerićete se na nastavak ranije započetih i odloženih pregovora, kao i na važne sastanke. Uspjećete da prevaziđete nesporazume i nejasnoće koje ste imali u odnosima sa klijentima i poslovnim partnerima. Bićete više u pokretu.

Kvadrat Venere sa Uranom donijeće vam neočekivane teškoće u završnoj fazi jednog projekta, zbog čega ćete morati odložiti početak nečeg što je planirano kao novo. 08. avgusta će Sunce praviti trigon sa Jupiterom, a sljedećeg dana i Venera. Pružiće vam se mogućnost da uvećate profit.

11. avgusta Jupiter kreće direktno, a Merkur ulazi u znak Lava. Uspjećete da naplatite zaostala potraživanja i uvećaćete platni promet, što će vam donijeti dodatne dobitke. Venera će 14. avgusta praviti konjunkciju sa Suncem. Bićete u mogućnosti da pokrenete privatni biznis, u slučaju da ste to planirali.

Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u znak Djevice. Ovo vam je povoljno vrijeme da odete na godišnji odmor ukoliko još niste bili. Imaćete povoljne mogućnosti da započnete jedan važan projekat koji će angažovati vaše kreativne sposobnosti.

Venera i Mars će praviti trigon sa Uranom, što će vam omogućiti da ostvarite napredak u realizaciji jedne vaše ideje i da izbijete u prvi plan u vašoj oblasti djelatnosti. Merkur će 29. avgusta ući u znak Djevice i doprinijeće daljem razvoju vaših kreativnih projekata. Očekuje vas uvećanje salda na vašem računu.

Ljubav. Ako ste u vezi, kvadrat Venere sa Uranom donijeće vam neočekivane nesuglasice oko kućnih i porodičnih obaveza. Bićete usmjereni na sebe i partner će vas kritikovati da ste sebični. Potrebno je da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom i da razgovarate o zajedničkim planovima kako biste uspjeli da prevaziđete neslaganja. Potrebno vam je i više zabave.

Sredinom avgusta će Venera praviti konjunkciju sa Suncem. Započećete nešto novi i unijeti više sklada u vašu emotivnu vezu. Bićete bliski sa voljenom osobom. Provodićete više vremena zajedno i nastojaćete da se više posvetite porodici i da uljepšate zajednički dom. Krajem mjeseca ćete imati ideje o zajedničkim aktivnostima sa kojima će se vaš partner složiti.

Ako ste slobodni, uživaćete u ljetnjem vremenu i prilikama za nova poznanstva. Češće ćete izlaziti sa prijateljima i obilazićete mjesta za zabavu gdje možete upoznati osobu sa kojom ćete naći zajednička interesovanja.

Bićete u početku zainteresovani za avanturu, ali ćete ubrzo zaključiti da je vaša nova simpatija osoba sa kojom možete imati i ozbiljnu vezu, jer će vam otvoreno naglasiti da je ne zanima samo avantura. Do kraja mjeseca ćete ući u skladnu vezu koja će da traje.

Stariji Bikovi će upoznati osobu koja posjeduje kvalitete ličnosti koji kod njih igraju važnu ulogu pri izboru potencijalnog partnera za vezu. Počećete da se viđate. Uložićete dosta truda kako bi vas druga osoba procijenila kao dobru priliku.

Zdravlje. Uglavnom ćete biti dobrog i stabilnog zdravlja. Plivanje, svakodnevna šetnja i rekreativne fizičke vježbe će doprinijeti poboljšanju vaše kondicije.

Izbjegavajte duže izlaganje jakom suncu i koristite kreme sa zaštitnim faktorom. Moguće su alergijske reakcije na ubod insekata. Prijaće vam boravak na mjestima gdje je vazduh čist i gdje je klima umjerena.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info