Dnevni horoskop za 29.07.2019.

0

Ovan


Svjesni ste trenutnih očekivanja okoline, koja se nalaze skrivena iza slatkih riječi kolega, ali niste sigurni možete li ih i ispuniti. Osjećate pritisak čak i kada drugi pokušavaju biti ljubazni prema vama. Nemojte se predavati. Dajte najbolje od sebe i zatim pređite na sljedeću stvar. Mogli biste se iznenaditi kako će se neke osobe, koje su ispočetka bile negativne, okrenuti na potpunu pozitivu.

Bik


Vaši strahovi bi vas danas mogli spriječiti u ostvarivanju nekih planova. Budete li tražili sigurnost unutar vaše uobičajene dnevne rutine, mogli biste propustiti nešto posebno. Budite hrabri kako se kasnije ne biste osjećali loše zbog propuštenog. Ko ne riskira, ne profitira, a uspjeh se ne krije uvijek na najsigurnijem putu.

Blizanci


Danas biste mogli imati susret s realnošću, u kojem ćete uvidjeti nešto važno što ste propustili. Izgradili ste svoje planove na pretpostavci da će ih svi prihvatiti bez problema i biti vam podrška na način na koji vi želite. Dok pokušavate shvatiti kompleksnost situacije u kojoj ste se našli, miješaju vam se emocionalne prepreke na koje niste računali. Srećom, stvari će biti bolje već sutra.

Rak


Danas ste u emotivnoj ravnini. Čak i ako pred vas dođu manji problemi, riješićete ih bez uzbuđivanja. Iskoristite svoje sposobnosti realnog sagledanja stvari, ali nemojte pretjerivati u nastojanjima da danas riješite baš sve. Ponekad rješenja dolaze sama od sebe, baš kad ih prestanete tražiti.

Lav


Život vam nije tako bajan kako se svima čini, jer odajete utisak najsrećnije osobe u prostoriji. Ne dozvoljavate drugima da vide vaše prave emocije, dok vam je savršeni osmijeh na licu. U vama se bore duboke emocije kojih se i sami bojite. Pokušajte barem zapisati sve što vas muči ako već sad niste spremni na otvoreni razgovor s povjerljivom osobom.

Djevica


Vašu potrebu za ravnotežom, između onog što vi želite i onog što drugi traže od vas, danas zaustavljaju strahovi unutar vas. Osjećate kako bi vam lakše bilo stvari raditi na stari način, ali svjesni ste da će takav način donijeti i stare rezultate, koji vam više ne odgovaraju. Ako nemate inspiraciju, pričekajte dan ili dva s novim projektima, kako ne biste zapali u rutinu koja vas ne može zadovoljiti.

Vaga


Iako pokušavate zadržati hladnu glavu, svjesni ste da nećete moći izbjeći promjene koje nadolaze. Osjećate kako pritisak u vama već sad raste, iako još uvijek možete uspostaviti ravnotežu i održati svoju sigurnost i ritam. Nemojte izbjegavati neizbježno. Kad su ozbiljne stvari u pitanju, puno je pametnije na vrijeme djelovati nego čekati krizu koja dolazi kroz nekoliko sedmica.

Škorpija


I dalje trebate dobar kontakt s nekim, ali samo ako on ima više značenje za vas. Prijatelji bi danas mogli dobiti od vas pravu istinu, kad im saspete u lice sve što vam je na duši. Takav ispad možete sebi dozvoliti jedino ako ste u mogućnosti nositi se sa posljedicama koje će donijeti, a one neće biti bezazlene.

Strijelac


Danas niste za razgovore o svojim osjećanjima, ali sve drugo bi moglo biti vrlo ugodno i plodonosno. Vaše misli su duboke i filozofske, ali izbjegavate govoriti o sočnim detaljima. Bacite se na poslovne pregovore, jer će vam danas ići vrlo lagano. Lične razgovore pustite za vrijeme kad se budete osjećali sigurnije u sebe.

Jarac


Današnja interakcija s kolegama na poslu mogla bi biti pomalo rezervisana, jer ste u fazi razmišljanja o svojim poslovnim odnosima. Ne želite se povući potpuno, ali ne želite ni ulaziti u situacije oko vas koje zapravo nemaju veze s vama, a mogle bi vas uvući u ličnu dramu. Najvažnije je napraviti dobru ravnotežu u odnosu s kolegama, kako ne biste izgubili kontakt, ali i ostali sačuvani od sukoba na koje niste spremni.

Vodolija


Danas imate najbolje namjere, ali vaše želje bi mogle pokvariti stvari na koje nemate uticaja. Iako nemate uticaja na sve što se događa, možete kontrolisati svoje ponašanje u takvim situacijama. Krajnosti nisu nikad dobre pa bi vam tako i previše entuzijastična reakcija mogla naštetiti, koliko i negativna. Izbjegnite emotivne ekstreme i najlakše ćete se izvući iz problema.

Ribe


Vaša današnja povećana svjesnost ukazuje vam na duboke emocije unutar vas. Nemojte zanemarivati sebe, jer ako ne radite na sebi, nećete moći kontrolisati svoje emotivne nalete. Pobrinite se prvo za sebe pa ćete lakše brinuti za druge. Vaše emocije izvor su vaše kreativnosti i inspiracije te se nemojte prepuštati negativnim emocijama. Ugodan i uspješan dan zavisi samo od vas.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info