Dnevni horoskop za 28.07.2019.

0

Ovan


Ako želite da zadržite partnerovu naklonost, moraćete mu strpljivo obrazložiti razloge promjene svog ponašanja. Ne dopustite da trač ili neprovjerena informacija unesu razdor u ljubavnu vezu. Pazite na sebe, dovoljno spavajte i čuvajte se pretjeranih napora. Umjerena fizička aktivnost pomoći će vam da se vratite u formu, ali bez pretjerivanja!

Bik


Pred vama je dan komunikacije, telefonskih razgovora s rodbinom, a moguća je i vijest iz inostranstva. Ako vam se pruži prilika za izlazak, ne odbacujte je zbog bezvoljnosti. Budite otvoreni u komunikaciji i pri sklapanju novih poznanstava, ali ne i previše direktni, kako se neko ne bi našao uvrijeđen vašom opaskom.

Blizanci


Ako ste slobodni, potrudite se da uveče negdje izađete – privući ćete pažnju privlačne osobe suprotnog pola. Zajednički izlasci s partnerom odagnaće dosadu i jačati potrebu za zagrljajima i fizičkim iskazivanjem osjećanja. Povezivaće vas i djeca. Razgovori o trudnoći, odgoju djece ili načinu na koji doživljavate jedno drugo, ojačaće vaš odnos.

Rak


Izvjesne su promjene u kućnom okruženju ili na ljubavnom planu. Ako razmišljate o ulaganjima u dom ili renoviranju, nemojte se zaletiti, a da prije toga niste dobro razmislili koliko će vas to koštati. Bićete vrlo osjetljivi, brzo ćete se naljutiti, ali i brzo smiriti. U večernjim satima pritisci će sasvim popustiti.

Lav


Odlično ćete se osjećati i zračiti optimizmom. Ako budete imali goste, bićete uslužan domaćin, a svojim raspoloženjem ćete izmamiti mnogobrojne osmijehe. Mlađi će ugovoriti večernji izlazak od kojeg će mnogo očekivati. Prilično teško ćete se kontrolisati pored osobe koja vam se sviđa pa ćete pretjerivati u svojim emotivnim reakcijama.

Djevica


Potrebna vam je nova svježina i izazov, koje biste mogli pronaći kako u ljubavnoj vezi, tako i na putovanjima. Velikom broju osoba rođenih u ovom znaku stara ljubav bi mogla ući u život. Samci, mogli biste početi novu vezu s vrlo energičnom osobom. Ako ste u braku, s partnerom ćete intenzivno planirati selidbu, adaptaciju ili ulaganje u kuću.

Vaga


Iako će dan početi s mnoštvom obveza, uspjećete pronaći i njihove lijepe strane. Veselićete se večerašnjem susretu ili proslavi, nečijem rođendanu. Međuljudski odnosi sve su bolji. Većina ljudi će vam izlaziti ususret pa tako i partner. Mlađi će se odlično zabaviti u već poznatom društvu, a nije isključeno i novo prijateljstvo.

Škorpija


Od najbližih ćete skrivati svoje pravo raspoloženje i pretvarati se da ste opušteni, iako ćete biti napeti. Postoje neke stvari koje ne možete podijeliti s njima. Partner će zahtijevati više pažnje i ozbiljnosti, ali vama će misli biti negdje drugo. Veče provedite vani, u društvu veselih i na zabavu spremnih prijatelja.

Strijelac


Možda će vam se činiti da vam ništa ne polazi za rukom, ali ne odustajte. Neke osobe kritički će se osvrnuti na vaše ponašanje, što vas može uvrijediti, ali radiće se o dobronamjernim savjetima. Ljubavni život prolaziće kroz pozitivno razdoblje, ali opreza nikad nije naodmet. Razgovarajte o onome što vam smeta, ali bez grubih riječi.

Jarac


Ljubomora i manjak samokontrole poremetiće vašu unutrašnju ravnotežu i ispuniti vas nervozom. Koliko je god to moguće, izbjegnite svađe s roditeljima i starijim osobama. Moguće je da će vam se neko početi sviđati manje nego ranije. Ne dopustite da vas obuzmu mračne misli. Ako postanete prenapeti, otiđite u šetnju ili neka vas partner izmasira.

Vodolija


Ako ste u vezi, mogli biste donijeti odluku o početku zajedničkog života. Razveseliće vas vijest koju ćete dobiti od prijatelja ili rodbine. Ako uživate u kuhanju i spremanju kolača, iznenadite svoju porodicu ili prijatelje nekim novim receptom. Ako vas neko pozove na ručak ili večeru, prihvatite poziv i pojavite se u svom najboljem izdanju.

Ribe


Povećano ste nervozni pa ćete se lako posvađati. Pazite da ne uvrijedite one koje najviše volite. Zbivanja ćete doživljavati previše lično. Zabavite se, bavite se nečim što vas opušta. Veče u društvu prijatelja garancija je dobre zabave. Osjetite li neke fizičke simptome, smanjite tempo i odvojite vremena za odmor.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info