Dnevni horoskop za 27.07.2019.

0

Ovan


Mogli biste ostvariti povoljnu kupovinu nečeg što dugo priželjkujete. Dan će mnogima proteći u užurbanom ritmu. Mogli biste posjetiti rodbinu i dobro se zabaviti. Ako se nađete u društvu, neko će diskretno naslutiti da mu se sviđate. Ako ste roditelj, posvetite djeci više vremena. Provedite dan onako kako oni žele.

Bik


Bićete radoznali i usvajati nove informacije, a u razgovorima s ljudima dolazićete do korisnih podataka. Djelovaćete pristupačno pa će vam mnogi spontano prilaziti. Mogli biste sklopiti poznanstvo koje će voditi u čvrsto prijateljstvo. Ako ste zaljubljeni, ne oklijevajte to dati do znanja drugoj strani. Povucite prvi potez, isplatiće vam se.

Blizanci


Neće vam biti do druženja. Ako ste iza sebe ostavili napornu sedmicu, neće ni čuditi vaša potreba da budete malo sami. Nećete pogriješiti ako odustanete od izlazaka ili odlaska nekome u goste. Ako ste odlučili dio dana posvetiti intelektualnom poslu, neka to budu rani jutarnji ili večernji sati. Tada će vam koncentracija biti na vrhuncu.

Rak


Izvrsno ćete se provesti u posjeti prijateljima ili rodbini. Uživaćete u izrazima pažnje i naklonosti kojima će vas zasipati. Postaćete svjesni svoje senzualnosti, privlačnosti i uopšteno utiska koji ostavljate na druge ljude. Izgladićete razmirice s partnerom s lakoćom koja će i vas same začuditi.

Lav


Oslobodite se uticaja okoline i pokušajte spoznati šta vama treba. Dopustite sebi objektivan odmak od situacija i okolnosti te u miru razmislite o svojim propustima. Večernji izlazak mogao bi uvesti u vaš život osobu koja će vam postati dobar prijatelj, a možda i nešto više od toga. Neki će biti obuzeti mislima o poslovnim problemima.

Djevica


Osjećaćete se energično i bićete puni samopouzdanja. Izbjegavaćete isprazna druženja, a birati one osobe s kojima je ugodan razgovor zajamčen. Mogli biste primiti ponudu za putovanje ili na neko vrijeme boraviti u drugom gradu. Imaćete uspjeha u zavođenju i pri sklapanju novih poznanstava.

Vaga


Odnosi s nekim osobama izgubili su smisao. Ne dopustite da vas pojedinci iskorištavaju, čak i ako su to osobe iz vaše neposredne blizine. Nepotrebna filozofiranja i rasprave mogle bi štetiti bračnom odnosu. Dan nije povoljan za razgovore, jer će vam nedostajati strpljenja, a partneru smisla za ustupke.

Škorpija


Iako ste u dobroj fizičkoj formi, emotivno ste vrlo ranjivi. Nepovjerenje u ljubavnoj vezi nastaće dijelom i zbog nekih neriješenih situacija iz vaše prošlosti. Predugo prešućujete ono što vas nagriza i izbjegavate razgovor u četiri oka u strahu pred istinom. Ipak, kada se s tim suočite, znaćete da je samo trebalo napraviti prvi korak.

Strijelac


Kućne obaveze obavite tokom jutra kako biste ostatak dana mogli posvetiti sebi i prijateljima. Ako vas društvo pozove na večernji izlazak, nemojte ih odbiti zbog nekih sporednih stvari. Brzo ćete se opustiti i shvatiti da su teme za razgovor ležerne i baš po vašem ukusu. Ukoliko imate nesanicu, odagnajte je šoljom toplog čaja.

Jarac


Bićete veselog raspoloženja. Iako će vas ukućani zamarati svojim jadikovkama, a životni stavovi prijatelja nervirati, bićete dovoljno strpljivi da ih barem pokušate razumjeti. Zaljubljeni će željno iščekivati telefonski poziv pa nije isključeno da veče provedete u nečijem zagrljaju. Neke očekuje luda zabava.

Vodolija


Osjetićete da se u vama nakuplja negativna energija. Možda je previše obaveza palo na vaša leđa pa ste umorni. Preko volje ćete se posvetiti kućanskim poslovima, a djeca će iskazivati neposluh. Ipak, kako se veče bude bližilo, tjeskoba i loše raspoloženje će popuštati pa će se vratiti vaš optimizam i motivacija.

Ribe


Pristizaće vam mnogo poruka pa nećete svima moći izaći ususret kada vas budu pozivali van. Znaćete svakog saslušati i dati dobar savjet. Takve će osobine najviše koristiti vašim bližnjima, koji će se u velikoj mjeri oslanjati na vas. Ako dan provodite izvan kuće, prilagodite odjeću vremenskim uslovima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info