Ove 3 TORBE su hit ovog ljeta!

0

Kako je ona uvijek uz nas, sasvim je jasno koliko nam je torba neophodna. Sve te male sitnice, koje su nam svakodnevno potrebne, najlakše i najradije nosimo u torbi, a ovog ljeta sljedeće tri su apsolutni hit u svijetu!

Moderni ceker


Podsjeća li nas išta tako na ljeto kao svi oni moderni i privlačni cekeri? Sigurno da nas podsjeća, ali cekeri su apsolutno neizostavni modni asesoar tokom ljetne sezone. A kada je riječ o cekeru i ovom ljetu, u prvom planu su modernije verzije ovog vanvremenskog klasika, a koje su kombincija kantica torbe i prepoznatljivog, isprepletenog dezena. Veoma moderan i funkcionalan, možete ga nositi u gotovo svim prilikama mada bi možda bilo najbolje da ga izbjegavate u formalnijim prigodama.

Arka


Kada je riječ o ljetu i torbama, ovaj model već je više ljetnih sezona apolutni hit, a tako je i ovog ljeta. Popularna arka dolazi nam u tri oblika (mala, srednje veličine i velika), a što se tiče boja, ovog ljeta prednjače modeli u nijansama morskog pijeska. Veoma zgodna za svakodnevne prilike, a tako moderna i privlačna, pomoći će vam da izgledate ultra urbano, bez obzira na to kojoj ljetnoj kombinaciji je dodate.

Krug na krug


Bez obzira da li je riječ o torbi za svakodnevnu upotrebu, onoj glomaznoj koju nosite na plažu ili maloj, večernjoj torbici, totalni hit ove sezone su pletene torbe. Mogu se naći u raznim oblicima (ceker, okrugla, tote…), a okrugla je jedna od najpopularnijih. Idealna za mnogobrojne prilike, od posla do večernjih izlazaka, a veoma dobro se može iskombinovati i sa mnogobrojnim ljetnim komadima garderobe. Kad je riječ o okruglim torbama, ovog ljeta su pravi hit modeli koji imaju okrugle ručke, a što samu torbu čini još zanimljivijom i upečatljivijom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info