Dnevni horoskop za 26.07.2019.

0

Ovan


Ne planirajte zahtjevnije aktivnosti i ne dogovarajte sastanke, posebno ako ih možete obaviti neki drugi dan. Danas će biti istaknuta napetost i nerazumijevanje pa ćete se prije posvađati nego nešto dogovoriti. U ljubavi ste skloni idealizovanju pa biste partneru mogli prebrzo oprostiti nešto nad čime ste se i te kako trebali zamisliti.

Bik


Imaćete mogućnost ostvariti ljubavne snove. Možda ćete upoznati osobu o kojoj ćete intenzivno razmišljati i priželjkivati skori susret ili unijeti nešto novo u postojeću vezu. Saradnja s drugima pokazaće se efikasnom u poslovnim, a podrška bližnjih u privatnim odnosima. Ukolko ste pod velikim pritiskom i stresom, stanite malo i posvetite se sebi.

Blizanci


Bićete razdražljivi zbog čega ćete biti “teški” svojim bližnjima. Izbjegavajte rasprave, čak i ako budete izazvani. U ljubavnim odnosima mogla bi vladati napetost, ali ona će, srećom, biti prolazna. Ako su u toku razgovori za posao, ne očekujte više od onoga što možete dobiti. Potreban vam je odmor.

Rak


Ako idete na put ili očekujete da vas neko posjeti, čeka vas mnoštvo događaja vezanih za te promjene. Slobodni bi mogli ugodnim susretima obogatiti društveni život. Ako ste u braku ili vezi, sjetite se da je dobar razgovor najbolji put do bliskosti. Prijateljski odnos s osobom suprotnog pola počećete doživljavati na drugačiji način, sa sve više dubljih simpatija.

Lav


Vaš ljubavni život je ušao u mirnije vode, iako to ne znači da ste njime posebno zadovoljni. Pažnju vam prije svega zaokupljaju poslovni problemi, a zastoj u komunikaciji i zbližavanju s partnerom dodatno vas iritira. Mogući su problemi oko zajma, žiranata ili nekih dugova. Fizičku slabost izazvaće manjak vitamina.

Djevica


Pripremite se na veći broj obaveza koje će biti posljedica odsutnosti kolega. Moguća je i neugodna situacija sa šefovima. Imaćete osjećaj da gubite kontrolu nad ljubavnim životom i da su partneru zanimljiviji sloboda i izlasci od druženja s vama. Mogli biste ga isprovocirati pa će se naljutiti i prestati s vama komunicirati.

Vaga


Bićete u žurbi i stisci s vremenom. Planete će vas neprestano tjerati na akciju pa ćete se i u rijetkim trenucima opuštanja boriti s bujicom nemirnih misli. Ukućani će od vas tražiti mnogo angažmana pa će porodični poslovi i briga oko djece i starijih većinom biti vaša odgovornost. Na trenutke ćete osjećati jak umor.

Škorpija


Zavidna količina energije, intelektualne nadmoći i fizičke izdržljivosti omogućiće vam ostvarivanje današnjih ciljeva. Moguć je susret s dragom osobom koju dugo niste vidjeli. Ako se radi o nekome u koga ste bili zaljubljeni, moguće je zbližavanje. Ako se sutra spremate na put, nemojte se pakovati u posljednji trenutak.

Strijelac


Bićete zatvoreni i radije komunicirati bez riječi pa partneru neće biti lako shvatiti ono što mu pokušavate reći. Nećete imati osjećaj za vrijeme pa bi vam se moglo dogoditi da propustite pravi trenutak ili da se pogrešno postavite u presudnoj situaciji. Opterećenost porodičnim pitanjima neće vam dati ni trenutka odmora.

Jarac


Imaćete osjećaj da vam se napokon događaju pozitivne stvari. Vrijeme je dobro za donošenje odluka, za ulazak u nove poslove, traženje novog stana i slične krupnije promjene. Neće vam biti problem obavljati najdosadnije i najbanalnije zadatke. Posvetite najmlađim ukućanima slobodne trenutke i uživajte u igri i zajedničkim aktivnostima.

Vodolija


Ako prestanete trošiti novac na nepotrebne sitnice, nećete imati razloga za brigu. Uz više samokontrole i discipline, novčana situacija bitno će se popraviti. Pomoći ćete prijatelju da sredi svoje privatne probleme, ali ipak se ne miješajte previše u njegov život. Imate dovoljno svojih briga pa njima dajte prioritet.

Ribe


Povećavaju vam se šanse za napredovanje na poslu, ali vaše akcije neće proći bez nerviranja i strepnje u ishod onoga što radite. Samo uz samopouzdanje i potpunu smirenost postići ćete željeno. Roditeljima ili prijateljima, neki vaši izbori neće biti potpuno jasni. Ne gubite vrijeme na razjašnjavanja – djelima pokažite da ste u pravu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info