Dnevni horoskop za 25.07.2019.

0

Ovan


Prije nego što započnete novi, završite stari posao. Nemojte dopustiti da vas stranke ili kolege čekaju zbog neorganizovanosti. Mogli biste izgubiti samopouzdanje, a ni vaša intuicija neće biti na visini zadatka. Treba li vam savjet, bilo da je riječ o ljubavi ili poslu, pronađite prijatelje koji će vas ohrabriti.

Bik


Godiće vam komplimenti i pogledi drugih ljudi. Pristajaćete i na flert, ali nepogrešivo ćete znati dokle možete ići, a da ne pređete vlastite granice. Neko će vam se obratiti za savjet ili će od vas tražiti podršku. Znaćete kako se treba postaviti u datoj situaciji. U saobraćaju ćete biti nesmotreni i brzopleti pa pripazite.

Blizanci


Bićete svojeglavi, a vaši bližnji će se truditi da vas uvjere u nešto što bi bilo dobro po vas. Vaše odluke, vezane za novac, neće naići na odobravanje roditelja ili partnera. Ako ste nešto naumili kupiti, prodati ili preurediti, ništa vas neće moći skrenuti sa zacrtanog puta, čak ni bližnji. Ipak, nemojte biti previše tvrdoglavi.

Rak


Mogla bi se dogoditi značajna promjena koja neće biti iznenadna, nego logičan slijed prijašnjih zbivanja. Moraćete se prilagoditi novim životnim okolnostima, preuzeti veću poslovnu ili ljubavnu odgovornost. Dobro je vrijeme da poboljšate svoju formu, posjetite doktora ili se priklonite zdravoj ishrani.

Lav


Mnogo vremena provodićete u samoći. Bićete izbirljivi i u pogledu osoba koje želite uz sebe. Vaša nezainteresovanost, koja vam inače nije svojstvena, mnoge će obeshrabriti da počnu komunikaciju s vama. Pripremite se na povećan broj obaveza koje će biti posljedica odsutnosti kolega i saradnika.

Djevica


Erotični ste i zaljubljivi pa vam i ljubavni život postaje sve uzbudljiviji. Osjećaćete na sebi tuđe poglede i to će vam goditi. Zahvaljujući svom šarmu, bićete u stanju da dobijete ono što želite. Ljubav i prijateljstvo proživjeće nalet iskušenja i ­shvatićete da vaše emocije nekontrolisano rastu u blizini osobe s kojom se često družite.

Vaga


Otvoriće vam se prilika za promjenu, ali nećete biti sigurni kako je sprovesti u djelo. Danas ni ne pokušavajte – za tako nešto biće bolje sutra preduzeti korake. Ispunite obećanje koje ste dali prijatelju, jer će se u protivnom naljutiti na vas. Pripazite da samouvjerenim nastupom ne povrijedite ljude s kojima svakodnevno komunicirate.

Škorpija


Povoljan uticaj Mjeseca ispunjava vas pozitivnim osjećanjima i odličnim raspoloženjem. Bićete predani radnici koji ulažu mnogo energije u dodatnu zaradu i bolje životne uslove. Očekuje li vas večernji izlazak, povećana je mogućnost da doživite susret i zaljubite se na prvi pogled. Roditelji će biti zadovoljni postignućima njihove djece.

Strijelac


Budite spremni na ustupke s kolegama i nadređenim osobama, kako biste izbjegli moguće rasprave, iako vaš posao time neće biti ugrožen. Reakcije bliskih osoba biće takve da nećete znati šta uopšte misliti o njima. Savjetuje vam se da u trenucima dileme poslušate svoj unutrašnji glas, odnosno intuiciju.

Jarac


Ako morate pred nekom bitnom osobom iznijeti svoje mišljenje, pažljivo birajte riječi. Mogli biste pretjerati, naročito ako se u vama skuplja osjećaj nepravde. Ukoliko osjećate umor, nemojte u sebi gomilati negativne emocije. Koristiće vam opuštajući razgovor s prijateljem. Kontrolišite troškove i čuvajte novac, dokumente i telefon.

Vodolija


Potrebna vam je promjena, nova iskustva i doživljaji koji će obogatiti vaš život. Možda partner neće moći pratiti vaše potrebe, ali barem će pokušati. Na radnom mjestu očekuje vas intenzivan tempo, a možda i prekovremeni rad. Pripazite na zdravlje, jer bi vas pretjerani fizički napori mogli previše iscrpiti.

Ribe


Bićete omiljeni u svojoj okolini. Mogli biste prirediti slavlje vezano za nečiji rođendan ili se odazvati na večernji provod. Šarmiraćete svojom spontanošću i neposrednim pristupom. Nekima je moguć ljubavni početak s razvedenom osobom ili starijom od vas. Ne dopustite da predrasude utiču na vašu odluku.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info